Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 10 éves osztálytalálkozó -...

10 éves osztálytalálkozó - elmennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Idén nyáron lesz a 10 éves osztálytalálkozóm. Katolikus gimibe jártam, mert keresztény családból jövök, nálunk mindenki oda járt. Középsuli alatt n már tudtam magamról, hogy meleg vagyok, de a tanáraim és az osztálytársaim előtt eltitkoltam, mert nagyon csúnya megjegyzések hangzottak el néha az LMBTQ-közösséggel kapcsolatban.

Középsuli után az ország túlsó felére mentem tanulni, a közösségi médiában nem vagyok jelen (mármint van egy FB-profilom, de kép nélkül és csak a legközelebbi ismerőseimmel tartom ott a kapcsolatot), szóval valószínűleg a mai napig nem tudják a volt osztálytársaim, hogy meleg vagyok.

Pár napja kaptam meg én is az emailt az osztálytalálkozóról, azt írják, mindenki készüljön az elmúlt 10 évéről egy rövid kis prezentációval, illetve hogy az osztálytalálkozón szívesen látják mindenkinek a párját, gyerekeit is.

Mit kéne tennem? Odamenjek s hazudjam azt, hogy senkim sincs? A párom nem vihetem oda, félek, hogy megvetnének miatta. Vagy egyáltalán ne is menjek el az osztálytalálkozóra?

2021. jún. 8. 12:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
99%

De mit kell írni egy ilyen prezentációba? :D Raksz képet az egyetemről ahova jártál, meg raksz képet a családodról? Nem értem mi ez a baromsàg. Suliban is utáltam az ilyet. Így 26 évesen sem vágyok ilyenekre.

Szerintem fogadd meg a 17-es válaszoló tanácsàt!

2021. jún. 8. 12:45
 22/29 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem 10 év alatt változott a vilag, a gyerekek csak azért támadjak a meleg osztálytarsakat vagy kerülik őket, mert még éretlenek ahhoz, hogy megértsék, kezeljék, felnőttként máshogy van, a tanárok meg persze hogy így viselkednek, mivel a vallás, amit képvisel az iskola, ellenzi a homoszexualítást, de az oszitalálkozón ált. 1 tanár van ott.
2021. jún. 8. 12:47
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
A prezentáció meg nyilván nem egy ppt lesz, hamem 4-5 mondatban elmondja az ember, hogy mi volt vele a suli óta.
2021. jún. 8. 12:48
 24/29 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy érzed,senki sem tart fegyvert a fejedhez.

Ha pozitív gondolatok öntenek el,jó kedved lesz attól ha csak rá gondolsz arra hogy újra találkozhatsz velük akkor menny el szerintem.

Ha negatív gondolatok,érzések fognak el akkor pedig szerintem ne erőltesd,ha semmi kedved hozzá egy kicsit sem akarok szerintem nincs értelme erőltetni.

Nem kell itt a dolgokat annyira túlgondolni,bonyolítani,ha nem készülsz prezentációval az sem gond,ezért nem köveznek meg és szerintem el sem fognak itélni.

Miért szégyenled magadat?

Szerinted aki tanár lett az buta? Ott is tanulni kellet és folyamatosan fejleszteni kell magadat.

Ha te jól ézerd magadat a bőrödbe,egészséges vagy,van egy jó párkapcsolatod az mindennél többet jelent szerintem mint a pénz.

2021. jún. 8. 12:48
 25/29 A kérdező kommentje:
A prezentációnál azt írták, hogy szeretnék, ha ki tudnák vetíteni a képeinket, tehát középsulis képet is meg mellé mostanit, illetve nyugodtan tegyünk bele képeket a családunkról, meg amit meg szeretnék mutatni a többieknek.
2021. jún. 8. 13:38
 26/29 anonim ***** válasza:
97%

Én nem mennék, mert lef0som a volt osztálytársakat.. Prezentáció? Nevetséges..

Ha annyira fontosnak tartanám mint te, akkor csak úgy mennék hogy a párom is felvállalom. Nem szégyelném senki előtt, ha szeretem. Akinek nem tetszik az bekaphatja.

2021. jún. 8. 14:16
 27/29 anonim ***** válasza:
21%

Én nem mentem el egyetlen találkozóra sem.

Tudod, hogy miért?

Mert ha 10 évig igen jól meg voltunk egymás nélkül, akkor minek menjek oda úgy, hogy a fele társaságot már meg sem ismerném.

A többség már szemüveges, papa- és mamatestű elhízott sznob.

Nem vagyok csóró, de ettől a vetítéses vagyonfitogtatástól meg rám jönne a hányás.

2021. jún. 8. 14:55
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jövőre lesz esedékes a 10 éves osztálytalálkozó, de már az 5 évesre se mentem. :)
2021. jún. 15. 13:41
 29/29 anonim ***** válasza:
80%
Végül elmentél?
2021. jún. 15. 15:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!