Elmennétek a helyemben az osztálytalálkozóra?
Figyelt kérdés
Az egész generációm vállalhatatlan politikai hovatartozás tekintetében, tehát szolgalelkű csicskák mind. Nincs közöttük egy olyan alak sem, aki szimpatikus lenne a számomra. "Hivatalosan" már nem is szoktak hívni ezekre a rendezvényekre. Az eddigi találkozók is dög unalmasak voltak a számomra. Voltak többen is, akik csak kötekedtek velem, mikor újra találkoztunk.
Hogyan viselkednétek a helyemben, ha mégis elmennétek ezek közé az idegenek közé?
aug. 27. 10:33
21/21 anonim válasza:
Politikailag én sehova nem tartozok, de pont nem érdekel, hogy ki hova sorolja magát. Nem érdekel a téma. Én teljesen kifordítva látom a világot, és ezt nem hirdetem. Párommal mi egyetértünk, aztán a többi engem nem érdekel. Én idén voltam osztálytalálkozón, de ott is agymosott volt a banda. Nem érdekelt az sem. Sztorizgattunk egy keveset, meg ittunk, aztán bográcsoztunk. Szerintem jó volt. Nem tudom nálatok mi lenne a program, az téged mennyire érdekel, ha semmi meg semennyire, akkor hagyd a francba. Nem kötelező. Mi is a 28 főből kb 15-en ha voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!