Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti elmennétek a helyemben a...

Ti elmennétek a helyemben a 10 éves gimis osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
Abszolút a gúnyolódások középpontja voltam, az a tipikus szürke egér, akit a fiúk kiröhögnek. Egy-két ember volt akit kedveltem, de egy barátom se volt. Az 5 évesre elmentem, nagyon kevesen jöttek el, pont azok akik sosem bántottak, de a régi klikkek így is megmaradtak és én csak ültem mint egy süketnéma. Viszont motoszkál bennem valami, idegesít, hogy esetleg gyávának tartanak, ha nem megyek el, pont mint rég. Bennem van a bizonyítási kényszer, hogy megmutassam nekik, nem az a félénk tinilány vagyok mint rég. Ti elmennétek?
2014. szept. 11. 18:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Én elmennék, de csak ha tényleg nem vagy ugyanaz a kuka lány, és beszélgetsz másokkal.
2014. szept. 11. 18:34
 2/21 A kérdező kommentje:
Hát én legutóbb is megpróbáltam, de egyszerűen nem törődtek velem. Pedig ittam is velük, de nem óhajtottak bevenni a társaságba.
2014. szept. 11. 18:38
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem hagyd el. Időt pazarolsz az életedből, ha olyasmit csinálsz, amihez nincs kedved, olyasvalakik kedvéért/lenyűgözéséért/elismeréséért akiket nem szeretesz.
2014. szept. 11. 18:40
 4/21 A kérdező kommentje:
És ha megkérdezik miért nem? Mondjam el az igazat?
2014. szept. 11. 18:43
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne menj, ha nem akarnak maguk közé bevenni.

Ha meg kérdezik, miért nem mentél, mondd azt, hogy más elfoglaltságod volt, és nem vagy köteles részletezni nekik.

2014. szept. 11. 18:44
 6/21 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy az a lány szervezi akit bírtam rég, és tuti megkérdezi miért nem megyek és elmondja a találkozón. Az 5 évesen is így volt.
2014. szept. 11. 18:45
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy azért nem mentél el, mert semmi kedved ottlenni velük, nem köt hozzájuk semmi. Történet vége. Semmi gond nincs ezzel szerintem, van hogy egy ember egy rosszabbfajta osztályközösségbe kerül be, az ilyesmit már akkor is érdemes figyelmen kívül hagyni, amíg iskolában vagy (inkább a tanulásra kell koncentrálni). Nemhogy 10 évvel később azon rágódj, hogy néhány éretlen kamasz kigúnyolt.
2014. szept. 11. 18:46
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, vagy az amit az 5-ös írt. Attól függ hogy Te hogyan közelíted meg a dolgot. Ha közönyösek neked akkor tedd amit az 5-ös írt. Bár mivel kiírtad ezt a kérdést, látszik hogy foglalkoztat a dolog, ezért tanácsoltam a közvetlenséget az előbb.
2014. szept. 11. 18:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyes emberek számítanak Neked a régi csoportból, akkor velük külön tarthatsz kapcsolatot.
2014. szept. 11. 18:49
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is mondhatni ugyanez a tipikus félénk tinilány voltam, úgyhogy értem a dilemmádat.

Én az 5 évesen nem voltam, és a 10-esen igen. Ettem egy jót, és érdekes volt az is kinek a személyisége hogyan változott meg, ha változott egyáltalán, hogy alakult a magánéletük, plusz ettem egy jót.

Ma sem vagyok társaság középpontja, de ez már nem érdekel. Csak a kíváncsiságom vitt el a találkozóra, nem a muszáj hogy mit szólnak, ha nem megyek el.

Szerintem menj el, addig sem unatkozol. Persze, ha van jobb programod, akkor pedig ne.

28/L

2014. szept. 11. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!