Elmennétek az osztálytalálkozóra ha anno nem voltak jó emlékeitek, és egy osztálytárssal sem voltatok igazán jóban?
Nem mennék el.
Nálam középsuli volt sz.r, egy két jó emlékkel... De a többiek miatt, akik nem néztek semmibe, nem megyek el egyre sem. Akivel meg jóban voltam, azzal úgy is tartom a kapcsolatot mostanában is. A többire meg amúgy sem vagyok kíváncsi:D
Állíts fel egy listát mi szólna ellene és mi mellette.
Nekem rengeteg volt ami ellene szólt míg mellette "csak" a diploma, amire soha nem gondolták, hogy nekem lesz.
Aztán úgy gondoltam ennyit nem ér, hogy én felidegesítsem magam és nem mentem.
Hát én pedig elmennék. 20 év eltelt mindenki változott. Nem bulizni kell velük, hanem elbeszélgettek kivel mi történt a 20 év alatt, hány gyerek, férj stb. Esetleg ki mit tud a régi tanárokról. És akár még jól is elsülhet, esetleg lesz, akivel fogod tartani a kapcsolatot.
Az én általános iskolai osztályom fantasztikus volt. Mi a mai napig (28 éve ballagtunk 8.ból)2 évente tartunk osztálytalálkozót és imádjuk! Nekem a középiskolai osztály volt kritikán aluli, mégis elmentem a találkozóra, összesen 2 lett szervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!