Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmennétek az osztálytalálkozó...

Elmennétek az osztálytalálkozóra ha anno nem voltak jó emlékeitek, és egy osztálytárssal sem voltatok igazán jóban?

Figyelt kérdés
Általános iskoláról van szó,eddig nem volt egyetlen találkozó sem. Most 20év után kezdetek el a facen szervezni.

2013. ápr. 17. 17:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
79%
Akkor igen, ha mondjuk sokkal többre vittem, mint ők :P :D :D
2013. ápr. 17. 18:09
 12/33 anonim ***** válasza:
94%
Nekem volt, és nem mentem el. Középiskolai lett szervezve, de úgy gondoltam, hogy nincs kedvem egész este jópofizni 40 emberrel..
2013. ápr. 17. 18:12
 13/33 anonim ***** válasza:
87%

az iskola 20 éves alapitása alkalmából nem mentem el.

későn tudtam meg

25 re elmentem

4 -en voltunk abból az énfolyamból, s abbol 3 olyan osztálytárs akikkel csak egy évig voltam egy osztályban.

fiatal csinos tanárnő meg bányarém volt és nem ismert meg miután 12 éves gyerekből egy szakállas állat lett 25 évvel késöbb.

azért nem bántam.

2013. ápr. 17. 18:14
 14/33 anonim ***** válasza:
92%
100% hogy nem mennék el
2013. ápr. 17. 18:20
 15/33 anonim ***** válasza:
88%
Általános iskolaira még elmentem,középiskolaira nem,én a gimnáziumi osztályommal voltam ugyanígy,mint a Kérdező.S most sem tenném.
2013. ápr. 17. 18:24
 16/33 anonim válasza:

Nálam a középiskolával ugyanez van,úgyhogy én nem megyek el sohasem.

Az általános viszont annyira jó emlék,hogy most is azok a barátaim vannak meg.

39/N

2013. ápr. 17. 18:31
 17/33 anonim ***** válasza:
94%
Hasonló helyzetben voltam. Nem mentem. Azokkal az emberekkel, akikkel érdemesnek látom tartani a kapcsolatot, amúgy is tartom, másokkal meg nem látom értelmét találkozni, még ha osztálytársak is voltak. Ha nem voltak jó emlékek, akkor nem lenne igazán miről nosztalgiázni velük, az meg, hogy most ki hogy él közülük ha eddig sem érdekelt, most sem fog. Megkedvelni sem hiszem, hogy egy találkozó alkalmával úgy igazán megkedvelnék valakit közülük. Úgyhogy nem mentem, mert tudtam, hogy nem érezném jól magam, kényszeredett lenne az egész, nem szeretem az ilyet erőltetni.
2013. ápr. 17. 18:33
 18/33 anonim ***** válasza:
87%

Én elmennék, de csak akkor ha jön velem egy nagyon jó barátom, aki szintén volt osztálytárs.

Egyedül biztos nem mennék el.

2013. ápr. 17. 18:39
 19/33 anonim ***** válasza:
91%

Én voltam és megbántam.

Szakmunkás osztály 4. szak volt együtt. Csak olyan tanárok voltak akik nem is tanítottak engem, volt osztálytárs is alig volt. Viszont a nem tanító tanárok fogyasztását én is fizethettem ki, na akkor döntöttem hogy ez volt az első meg az utolsó is amin voltam.

2013. ápr. 17. 18:39
 20/33 anonim ***** válasza:
96%

annó engem szekált a suliban mindenki, alig vártam akkor, hogy leteljen a 8 év

Most 25 éves vagyok, vidékről a fővárosba költöztem saját erőből, és kb annyit keresek kb, mint a volt osztályom együttvéve. Elnéztem a volt osztályom facebookon, az akkor nagyszájú lányok nagy része lebabázott középsuli után, elhíztak, a fiúk nagy része alkesz, elhízott. Aki nem ilyen, az külföldön van. :D

Nem hiszem, hogy bármi rájuk tartozna ami velem történt. Így nem jártam osztálytalálkozókra. Aztán visszahallottam, hogy pletykálnak rólam, hogy mi történt velem, ilyen gáz sztorikat. Ha nekik ez megfelel :D engem nem érdekel.

2013. ápr. 17. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!