Elmennétek az osztálytalálkozóra ha anno nem voltak jó emlékeitek, és egy osztálytárssal sem voltatok igazán jóban?
az iskola 20 éves alapitása alkalmából nem mentem el.
későn tudtam meg
25 re elmentem
4 -en voltunk abból az énfolyamból, s abbol 3 olyan osztálytárs akikkel csak egy évig voltam egy osztályban.
fiatal csinos tanárnő meg bányarém volt és nem ismert meg miután 12 éves gyerekből egy szakállas állat lett 25 évvel késöbb.
azért nem bántam.
Nálam a középiskolával ugyanez van,úgyhogy én nem megyek el sohasem.
Az általános viszont annyira jó emlék,hogy most is azok a barátaim vannak meg.
39/N
Én elmennék, de csak akkor ha jön velem egy nagyon jó barátom, aki szintén volt osztálytárs.
Egyedül biztos nem mennék el.
Én voltam és megbántam.
Szakmunkás osztály 4. szak volt együtt. Csak olyan tanárok voltak akik nem is tanítottak engem, volt osztálytárs is alig volt. Viszont a nem tanító tanárok fogyasztását én is fizethettem ki, na akkor döntöttem hogy ez volt az első meg az utolsó is amin voltam.
annó engem szekált a suliban mindenki, alig vártam akkor, hogy leteljen a 8 év
Most 25 éves vagyok, vidékről a fővárosba költöztem saját erőből, és kb annyit keresek kb, mint a volt osztályom együttvéve. Elnéztem a volt osztályom facebookon, az akkor nagyszájú lányok nagy része lebabázott középsuli után, elhíztak, a fiúk nagy része alkesz, elhízott. Aki nem ilyen, az külföldön van. :D
Nem hiszem, hogy bármi rájuk tartozna ami velem történt. Így nem jártam osztálytalálkozókra. Aztán visszahallottam, hogy pletykálnak rólam, hogy mi történt velem, ilyen gáz sztorikat. Ha nekik ez megfelel :D engem nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!