Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmennétek az osztálytalálkozó...

Elmennétek az osztálytalálkozóra ha anno nem voltak jó emlékeitek, és egy osztálytárssal sem voltatok igazán jóban?

Figyelt kérdés
Általános iskoláról van szó,eddig nem volt egyetlen találkozó sem. Most 20év után kezdetek el a facen szervezni.

2013. ápr. 17. 17:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
92%
Én pont amiatt nem akarok elmenni, amit írtak előttem: Nem akarok előttük menőzni, hogy miből lett a cserebogár, nem akarok nekik sztorizni, mert szerintem semmi közük nincs hozzá. Nem akarom, hogy bármi valósat megtudjanak rólam, és bár könnyedén szemétkedhetnék is velük akár, felesleges időpocsékolásnak tartom. Ők szemétkedtek velem eleget, tudom milyen. Nem kívánom eljátszani ugyanazt a szerepet, de még hasonlót sem.
2013. ápr. 18. 03:17
 32/33 anonim ***** válasza:
Nekem voltak nagyon szép és nagyon rossz élményeim, utóbbiból sajnos főleg az utolsó évekre jutott, majdnem mindenkit megutáltam, borzasztó volt látni ahogy egy sokáig remek osztályközösség teljesen elzüllik, semmivé lesz, mintha a jó idők nem is léteztek volna. Engem ez sokkolt, és a mai napig fáj egy picit, ha eszembe jut. Azóta biztos rengeteget változtunk, de olyan régóta nem találkoztunk, hogy semmi értelmét nem látom egy ilyen összeröffenésnek, nem vagyok kíváncsi senkinek a felnőtt életére. Az egykori ofő sem hiányzik, ő is teljesen leszerepelt nálam a végére, pedig eleinte rajongtam érte meg csodáltam.
2013. ápr. 25. 02:59
 33/33 gömbicica ***** válasza:

35 éves találkozót szervezek éppen. a 30 évest is én szerveztem. nagyon jó volt.

üdv.edit

2013. jún. 2. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!