Elmennétek az osztálytalálkozóra ha anno nem voltak jó emlékeitek, és egy osztálytárssal sem voltatok igazán jóban?
Nem mentem el, állandóan ki voltam közösítve, mert nem volt annyi pénzünk, hogy márkás cuccokat vegyünk. Nyilván, azóta már felfogták, hogy nem olyan könnyű megélni, a mi anyagi helyzetünk is már teljesen más, de amit akkor velem tettek... Gyerekek voltak, oké, de én is. Nem vagyok rájuk kíváncsi. Szikkadt kiflivel dobáltak, ha valaki beszélt hozzám, azt megszólták. Templom egerének csúfoltak. Kösz, nem :D
25/N
Nem, akivel akartam tartani a kapcsolatot és hajlandó volt rá, azzal most is tartom. A többiek csak érdekből akarnak haverkodni.
Most válság van, meg nőnek a gyerekek, kellenek az "új" kapcsolatok, de csak a befutott "szeretett" osztálytársaktól.
Pl. ha valaki ügyész lett, akkor arra rárepülnek, ha valaki vezérigazgató, arra is, elkezdenek vele haverkodni újra, hogy a saját kölykeiknek legyen állás vagy protekció. Aki "csak" titkárnő, azt le se ... magasról a találkozó után, ismét nem kívánt személy lesz. Ja, megnézik ki mivel érkezik és miben főleg, ha nem futott be karriert, de pénzes, na arra is rárepülnek.
Értitek?
Gusztustalan érdek emberek az ilyenek.
Én elmennék. Már csak azért is, hogy megláthassák, miből lett a cserebogár.:)) Aztán alkalomadtán meg jól beszólni. :D Régen mimóza voltam, és csúnya, most sokkal szebb vagyok, vékonyabb (10 kg mínusz legalább), és már bátran vállalom a véleményemet. Az eltelt évek megedzettek, bár keserű emlék az általános iskola, de csak az utolsó 1-2 osztály. Szóval a felsős. Az alsós jó emlék:)
Az emberek változnak, menj el szerintem. Mit veszthetsz vele? :) Én biztos elmennék!:)
26 -os vagyok nem írtam, hogy nekem jól megy, pénzem is van, diplomám is, gyerekek, férj, lakás, autók, stb van, nincs mit szégyellnem a standard elvárásoknak megfelelek.
Így marad, hogy pofátlanul kihasználnának. Össze-vissza kínoztak és kihasználtak a suli alatt, tiszta lelki terror volt. Kívánom a kölykeiknek ugyanezt, amit velem csináltak.
Az általános iskolai osztályomban szerveztek azok osztálytalálkozót, akiket a legjobban rühelltem, akik tönkretették az általános iskolai éveimet. Persze én is tehetek róla, mert hagytam magam, de szerintem nem vagyok kénytelen iditóa ribik fejét bámulni, meg velük bájcsevegni.
Természetesen, ha van valaki, aki miatt szívesen mennél, nyugodtan. De én szerintem soha nem fogok megbocsájtani nekik, hogy elcsesztek 8 évet az életemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!