Ti elmennétek a helyemben a 10 éves gimis osztálytalálkozóra?
Figyelt kérdés
Abszolút a gúnyolódások középpontja voltam, az a tipikus szürke egér, akit a fiúk kiröhögnek. Egy-két ember volt akit kedveltem, de egy barátom se volt. Az 5 évesre elmentem, nagyon kevesen jöttek el, pont azok akik sosem bántottak, de a régi klikkek így is megmaradtak és én csak ültem mint egy süketnéma. Viszont motoszkál bennem valami, idegesít, hogy esetleg gyávának tartanak, ha nem megyek el, pont mint rég. Bennem van a bizonyítási kényszer, hogy megmutassam nekik, nem az a félénk tinilány vagyok mint rég. Ti elmennétek?2014. szept. 11. 18:27
21/21 anonim válasza:
Szerintem jól döntöttél, hogy nem mentél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!