Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti elmennétek a helyemben a...

Ti elmennétek a helyemben a 10 éves gimis osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
Abszolút a gúnyolódások középpontja voltam, az a tipikus szürke egér, akit a fiúk kiröhögnek. Egy-két ember volt akit kedveltem, de egy barátom se volt. Az 5 évesre elmentem, nagyon kevesen jöttek el, pont azok akik sosem bántottak, de a régi klikkek így is megmaradtak és én csak ültem mint egy süketnéma. Viszont motoszkál bennem valami, idegesít, hogy esetleg gyávának tartanak, ha nem megyek el, pont mint rég. Bennem van a bizonyítási kényszer, hogy megmutassam nekik, nem az a félénk tinilány vagyok mint rég. Ti elmennétek?
2014. szept. 11. 18:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit számít az, mit gondolnak? Ha előtte sem szeretted őket, és azóta sincs közöd hozzájuk, akkor pláne nem értem, mit rágódsz ezen.

Ha akarsz, menj, ha nem akarsz, ne menj. De ne az legyen a döntő, hogy ki mit gondol.

Mellesleg, ha megkérdezik: nem értél rá. Ennyi.

2014. szept. 11. 19:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Mérlegeltem, és szerintem is felesleges volt a kérdésem is. Magamban már rég eldöntöttem, hogy nem akarok menni, úgyhogy lemondtam. :)
2014. szept. 11. 19:17
 13/21 A kérdező kommentje:
megkönnyebbültem :D
2014. szept. 11. 19:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre!
2014. szept. 11. 19:20
 15/21 A kérdező kommentje:
# 10-es hát szerintem semmit se változtak... 5 évesen ezek a tapasztalataim voltak. :D De most 10 évesen jön az osztály nagyszájúja aki mindig bántott, na őt a hátam közepére se kívánnám. Egyszer majdnem megvert, úgy fogták le.
2014. szept. 11. 19:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a program is számítana. Ha olyasmi hogy kaja, utána meg el lehet surranni, ha nem érezni jól magunkat, akkor jobban elmennék mint egy hosszadalmasra. ((Nekünk pl ott alvós volt :O :D Hát mondom erre biztos nem megyek.))

Egy-két órát ki lehet bírni; meg nem fog furdalni a kíváncsiság, hogy milyenek lehetnek.

2014. szept. 11. 19:39
 17/21 anonim ***** válasza:
93%
Én elmennék a helyedben és megpróbálnék belefolyni a beszélgetésbe és ha nem sikerül és unatkozol akkor mond hogy, van egy másik találkozód valakivel és menj el így azt semm hihetik hogy, azért mész el mert unatkozol.
2014. szept. 11. 19:42
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

Én nem voltam olyan szörnyen csendes, csak rohadtul nem érdekeltek az osztálytársaim. Én biztos nem fogok elmenni a találkozómra.

Te úgymond "rosszabb" helyzetben vagy, úgyhogy javaslom, hogy hagyd a fenébe.

2014. szept. 11. 19:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj el, semmi értelme sem lenne.
2014. szept. 11. 20:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem értem miért foglalkoztat téged. Még is kit érdekelnek? 5 évente találkoztok egymással a találkozó miatt, amúgy le sem szarjátok egymást, és akkor kötelezőnek érzed, hogy elmenj?... Annyira leszarnak téged, meg egymást is, hogy akár milliomos is lehetsz... Vagy halott.
2014. szept. 11. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!