Ti elmennétek így osztálytalálkozóra?
Figyelt kérdés
Most lesz az 5 éves és sok volt osztálytársamról tudom,hogy sikeres,többdiplomás,van családja,gyereke, vagy külföldön él,tanít. Szóval az osztály 98%-a sikeres nő (csak lányok jártak az osztályunkba). Sajnos nem volt soha normális az osztályközösség,sok volt a klikkesedés de jobban zavar az,hogy nekem most se munkám,se párkapcsolatom,de diplomám sincs sajnos,csak szakmáim. Szóval nem sok kedvem van elmenni,mert kellemetlenül érzeném magam. Legyek önző és tegyem azt,ami nekem jó? Mit gondoltok? Ja és mikor még iskolások voltunk is az osztály nagy rész lenézte a szegényebbeket,mint amilyen én is voltam...2012. dec. 11. 15:36
1/16 anonim válasza:
100%-ig így voltam a nyáron, mikor meghallottam az osztálytalálkozó hírét. Nem mentem el, mert nem volt szükségem ilyen emberek társaságára. Ahogy egy barátom sem ment el. Nem érdekelt, mit gondolnak.
2/16 anonim válasza:
Én nem mennék, és nem érezném önzőnek magamat.
Lenéznek, mert nem vagy diplomás?
Mintha az anyósomat hallanám....
Nekem se volt valami jó az osztályközösség, volt 2-3 rib*nc, akik parasztok voltak és alázták a többieket.
1998-ban ballagtam 8. osztályból, még életemben nem voltam osztálytalin, és nem is tervezem.
Nekik diplomájuk van, neked szakmád. Nem is értem, miért kell nekik lenézniük téged. Próbálják meg a te munkádat elvégezni.
3/16 anonim válasza:
Én is így voltam...nem mentem el..
4/16 A kérdező kommentje:
Én is nagyon azon vagyok,hogy nem megyek el. Ígyis rosszul érzem magam,hogy se munkám se párkapcsolatom,nem kell hogy még ők is lehúzzanak.
2012. dec. 11. 15:42
5/16 anonim válasza:
Ne is tedd ki magad ennek! Ez nem élmény lenne, hanem pár kínos óra. Én nem sajnálom, hogy nem mentem el, a legkevésbé sem.
6/16 anonim válasza:
Én egy percig elgondolkoztam rajta mert az osztály " menő lányának" 8. általánosa van a többségnek max érettségije engem pedig mindig szekáltak, hogy semmire viszem aztán van 3 szakmám és egyetemre járok. De aztán nem mentem.
7/16 anonim válasza:
Én se mentem el az osztály találkozókra, bár nem ilyen ok miatt, de nekem se volt túl jó anno.
8/16 anonim válasza:
Megértelek... Nekünk most 10 éves szerveződött, semmi kedvem nem volt hozzá amúgy sem. Facebook-on csináltak egy csoportot a könnyebb kommunikáció végett. Írtam, hogy a két kicsimmel és nélkülük sem tudnék több 100 km-t utazni. Volt még egy lány ugyanígy. Hát még egy kósza válasz sem érkezett egyikünknek sem, úgyhogy én akkor eldöntöttem, hogy ezek után már azt is kerülni fogom, hogy egyáltalán a szervezkedéssel megtaláljanak. Emiatt ne érezd rosszul magad.
9/16 anonim válasza:
A nővérem sem ment el.. Annyira jó volt az osztályuk, hogy a találkozón összesen az iskolás években is menő lányokból álló 5 fős csoport volt ott csak.. Senki más.. A mi osztályunkban sosem volt lenézés, ellenben annyira mások voltunk, annyira klikkesedtünk, hogy nem is volt osztálytalálkozónk..
10/16 anonim válasza:
A 9-es vagyok.. A lényeget kihagytam.. Szóval semmit nem veszítesz, ha nem mész el.. Akit érdekelsz találkozó nélkül is fel fog keresni, akit meg nem érdekelsz arra kár időt pazarolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!