Ti elmennétek így osztálytalálkozóra?
Én se mentem el.
A mi osztályunkban nagyon erős volt a rivalizálás, szinte már beteges a lányok között.
Még szerencse, hogy volt két nagyon jó barátnőm, akikkel kivontuk magunkat ebből.
Mi szerettük egymást, és jól elvoltunk, a többiek meg marták egymást vég nélkül,furkálódtak, meg ilyesmi...
Na, most van nekem szükségem ilyen közösségre?
NINCS!
Örülök, hogy most már más közegbe kerültem, segítőkész, kedves, toleráns, normális emberek közé.
Nem szívesen nézek vissza, úgyhogy nem is akartam menni, és ezután sem fogok.
Én meg elmennék!
Nekünk nemrég volt a 10 éves. Két barátnőm (volt oszt.társak) is azon agyaltak,hogy nem jönnek el, mert nincs se férjük,se gyerekük, se szuper állásuk.
Na én meg pont azt mondtam,hogy miért, talán attól lesz valaki jobb a másiknál, hogy van egy férje meg gyereke. Nekem is van már mindkettő, de ettől én még nem leszek különb. Sőt sem a diplomától, sem a munkától nem lesz az. Az 5 évesen nekem sem volt még férjem, sem gyerekem, sőt a fősuli után csak egy 4 órás állást találtam. Engem nem ez érdekelt. Volt x ember, akivel jóban voltam és kíváncsi voltam rájuk. A többi meg hozadék!:)
Ráadásul volt,akiről kiderült,hogy azért szült második gyereket, mert a férje csalta, romokban hevert a házasságuk és azt remélte, a gyerektől jobb lesz!
Szóval én azt tanácsolom,hogy menj el és ne foglalkozz a megjegyzésekkel. Már ha lesznek!
Szerintem ne menj el. Az osztályom sem volt különb, ott is mindig ment a kiközösítés, kibeszélés, pletykálás,vita.
Én sem fogok elmenni ha lesz osztálytalálkozó.
Egy két emberrel tartom a kapcsolatot, nekem az pontosan elég. Ők legalább normálisak voltak velem mindig.
És nem önzőség, ha nem mész el. Csak nem szeretnéd,ha kinéznének. Meglehet érteni. Az emberek többsége mindegy,hogy milyen vagy, mindig beleszólnak a másik életébe. Én azt mondom,hogy ne menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!