Ti elmennétek így bulizni ma este?
Utálok bulizni,sosem jártam.A párom sem az a nagy bulizós fajta,de havonta egyszer-kétszer szeret a barátaival beülni iszogatni,levezetni a stresszt. Ma este az egyik barátjának szülinapi bulija lesz egy szórakozó helyen és ő megy és mondta,hogy menjek én is,úgysem nagyon szoktunk együtt menni ilyen helyre.Hozzáteszem nem disco csak egy Pub,ahova beülnek és majd iszogatnak zárásig,meg lesz egy kis táncolgatás és kész. A baj csak az,hogy rosszul vagyok az ilyen helyektől,mert sokat dolgoztam a vendéglátásban és láttam,mi megy minden szórakozóhelyen,ahova nem feltétlen a város krémje jár. Szóval piálás,meg ivás hányásig,és ettől rosszul vagyok.Másodsorban múltkor elejtette a párom,hogy sokkal jobban el tudja magát engedni,ha én nem vagyok ott (hát ez nyilván így van,mindenki visszafogja magát,vagy a többség legalábbis,ha a párja is vele van),de persze menjek én is,mert szeret,meg jó lenne együtt szórakozni,stb. A harmadik gondom meg az,hogy nem szeretem ezt a társaságot.
Ti elmennétek? Bevallom,kicsit bennem van az is,hogy ebben a társaságban a nők nagy része,bár van vőlegényük,férjük,élettársuk,ha sokat isznak,akkor erről mind megfeledkeznek és a párom volt mindig is a nyomulásuk fő célpontja,amit persze mindig hárított is a párom.Hogy ezt honnan tudom,nem lényeg, a lényeg az,hogy tudom, a párom sosem csalna meg,viszont ezek a nők nem tartanak tiszteletben semmit és senkit ha isznak!Mit csináljak?
Minden észrevételed arról szól, hogy nem szeretnél menni.
Ne menj..Párodba meg bízzál meg..Ilyen könnyen kapható csajok mindenütt vannak, ezért nem kell menned, hogy szemmel tartsd.
Párodnak mond, megbízol benne, menjen nyugodtan.
Te leszel a jó fej, a megértő társ, és nem is kell elmenned.
Kár lenne feleslegesen ott szenvedned. Ami esetleg látszana is rajtad..:)
Kapd össze magad és menj el, bulizz egyet!
Ha nem vagy ott attól uúgy nyomulnak barátodra, barátod elhívott,ergo szeretné,ha most elmennél vele. S sztem adhatnál még egy esélyt a társaságnak,ha barártodnak jó haverjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!