Beteg vagyok, a párom pedig bulizni megy este. Mit gondoltok erről?
39 fokos lázam van már 2. napja, alig bírok mozogni és a párom este bulizni megy a haverjaival. Nem élünk együtt, bár már 3 éve együtt vagyunk. Ti mit szólnátok ehhez?
24L
Hát attól függ, ha segítségre szorulsz, akkor érthető a kiakadásod,de egyébként ha nem tudna segíteni, ne adj isten láb alatt lenne, akkor miért baj, hogy elmegy?
Csak mert nem vagy jól még neki nem kell rosszul éreznie magát.
Kívánj neki jó szórakozást!
Ugyan már, azt várnád, hogy üljön az ágyad mellett és fogja a kezed??
Nő vagyok, de ilyet sosem várnék el a férjemtől.
Ha amúgy külön jártok szórakozni, akkor menjen, de ha nem, akkor nekem ez rosszul esne.
A többi válaszoló szerintem azt nem érti, hogy neked az esik rosszul, hogy míg te szenvedsz, addig ő bulizik, nekem sem esne jól!
Bocsi, de nem értelek!
Ha nem éltek együtt, milyen alapon várod el tőle, hogy akárhova mehet vagy nem mehet. Ha már egyszer "összetéptétek a babaruhát", akkor azt is vállaltátok, hogy attól kezdve mindketten úgy élitek az életeteket, ahogy tudjátok, ahogy akarjátok.
Én sajnálom, hogy beteg vagy, meg tudom, hogy ilyenkor az ember jobban vágyik egy kis odafigyelésre, kényeztetésre, stb. de nehogy már pont attól a személytől várd el, akivel nem olyan rég megegyeztetek abban, hogy köztetek örökre vége mindennek!
Keress magad mellé valaki más "ápolót", barátnőt, édesanyát, tesót, szomszédasszonyt, akárkit, de ne a volt párodat!!!
Mielőbbi gyógyulást kívánok! (És lázasan nyomás vissza az ágyikóba!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!