Beteg vagyok, a párom pedig bulizni megy este. Mit gondoltok erről?
39 fokos lázam van már 2. napja, alig bírok mozogni és a párom este bulizni megy a haverjaival. Nem élünk együtt, bár már 3 éve együtt vagyunk. Ti mit szólnátok ehhez?
24L
Én értettelek félre, nem tudom miért hittem azt, hogy "már" nem éltek együtt.
Pedig ezek szerint "még" nem éltek együtt.
Sok különbség nincs a kettő között, vagyis azt jelzi, hogy még nem tartoztok annyira szorosan egymáshoz, elvileg egy-egy ilyen különutas szórakozásnak bele lehetne férnie.
Persze, aki beteg, az érzékenyebb, több odafigyelést kíván, de ha úgy nézed a dolgot, hogy: ez is ő! És tőle ilyesmi is "kapható", nemcsak nátha, és el kell tudnod dönteni, ha később, együttélés mellett is megcsinálja ezt, akkor képes leszel-e tolerálni, vagy nem?
Szóval sok mindenre jó ez a szitu!
Akkor is mielőbbi gyógyulást kívánok!
"tehát már a kapcsolatom is tinglitangli, csak mert nem élünk együtt. Szuper, hogy az emberek belelátnak a kapcsolatomba:)"
Most ugye azt vártad volna,hogy mindenki sajnáljon téged,és neked adjon igazat?
Képzeld,én kórházba is voltam,és az én párom is elment szórakozni a haverjaival,ja és beteg voltam,ágyban feküdtem,hasmenéses hányásos vírus, ő dolgozott,mi együtt élünk,és lecseszett h azért egy kicsit rendet rakhattam volna itthon!
Én nem sajnáltatom magam,csak ilyen másnál is előfordul,és jelentősebb dolog mint a te hisztid.
Vesegyulladással (és görccsel) elvoltam otthon. Orvoshoz elvitt, mert mozogni már elég nehéz volt 40 fokos lázzal és görcsölő vesével, de nem sokat segített volna, ha sajnálkozik felettem.
Reggel bevitta kórházba (saját felelősségre otthon maradtam, mert be akartak amúgy fektetni) vérvételre, vizsgálatokra, hazavitt, aztán ment a dolgára. Telefonja nála volt, ha nagyon rosszul lettem volna, bár mentőt egyedül is tudok hívni.
Mivel rosszul voltam, nagyrészt aludtam, a gyógyszereket, sok folyadékot meg odakészítette az ágyam mellé.
Egyetlen egyszer igényeltem, hogy otthon maradjon: műtöttek és használhatatlanok voltak a karjaim 1-2 hétig. Így felkelni az ágyból csak segítséggel tudtam. Akkor tényleg segítségre szorultam, de akkor sem sajnálatra. Ha szóltam, odajött, felültetett, aztán kisétáltam wc-re. Napi egy fürdetésben kellett még segítség.
Egy hét után már ment magamtól is.
Nem éltek együtt, csak járogattok. Gondolom otthon laksz, majd a szüleid ellátnak, ha te nem tudsz csinálni magadnak teát, ilyesmi.
Ha egyedül élsz, akkor is meg kell oldani, másoknak is meg kell. A férfiak nem olyan gondoskodók, mint a nők, ezt tudomásul kell venni.
Ne is haragudj, mikor 40°-os lázam volt egy felfázás miatt, és szarul voltam, nem bírtam volna gép elé jönni és pötyögni. Ha el tudsz netezgetni, olyan rosszul nem lehetsz, hogy ápolásra szorulj.
Az, hogy te fordított esetben ápolnád: ez abból következik, hogy nő vagy. Mi nők anyatípusok vagyunk, szeretünk gondoskodni. A férfiak nem így működnek alapjáraton. Ha fertőző a dolog, inkább ne is menjen a közeledbe sűrűn, mert újra elkapja.
Oké, lázas vagy, de nem utolsó stádiumos rákos. Nyilván sajnál téged, de felesleges elvárni, hogy minden este álomba sírja magát és gyászruhát hordjon. Attól miért lenne neked jobb, ha te otthon hánynál, ő meg a saját otthonában ülne és bambulná a tévét?
Mi lesz veled, ha mondjuk terhes leszel? Az egy kicsit komolyabb állapot, mint egy pár napos láz, mégsem lehet a kedves apukát elrabolni és bezárkózni vele egy elhagyatott raktárba a sivatag közepén. Ha veszélyeztetett terhesen feküdnél otthon és még a mosdóba is nehezedre esne kivánszorogni, akkor megértenélek, de így...
Tényleg!
Mit várnál tőle?
Mert ezt nem írtad.
Azt mondod nem éltek együtt!
Tehát vagy egyedül élsz,vagy a szüleiddel,ha a szüleiddel,akkor ha rossz is lenne az állapotod,akkor vannak,akik tudnának segíteni rajtad,ha egyedül,én is azt mondom,hogy egy olyan betegnek,aki igazán rosszul van,nem a gyakorizás,illetve a netezés a legfontosabb,esetleg bekapcsolja a TV-t,és az ágyban fekve nézi.
Meg ugye említed hogy este megy!
Gondolom ha áthívod egy kicsit,akkor biztos átmegy.
Nem hiszem el,hogyha felhívnád,és megkérnéd,hogy legyen egy kicsit veled,akkor azt mondaná,hogy "Nem megyek,mert este buliznom kell!"
Az is számít,hogy most hirtelen jött e ez a bulizás ötlet nála,vagy már esetleg le volt beszélve a barátaival.
Mert ha azt mondaná,hogy "Bocs,nem megyek,mert a barátnőm beteg,de nem élek vele,és nem sok mindent tudok tenni érte,mert a számítógépezéshez elég jól van!" szerintem kiröhögnék!
Lerí a szövegedből,hogy fel vagy háborodva,de elmondhatná,hogy te mégis most mit vársz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!