Nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyok.Ma éppen osszetalálkoztam egy ismerossel és hát szo-szo után elmondtam neki hogy mi van.
hát remény sugár mert felajánlotta hogy kimehetek vele Bécsbe gondozonak és vele mennék.
Na az a lényeg hogy nekem van egy gyerekem aki 11 éves és nehezen tudnám itt hagyni.Aszuleim melletem laknak családi házaink vannak és a fiam is mondta hogy ismerve a helyzetet menjek nyugodtan és o nagyon fog várni engem.
2012. nov. 6. 19:14
1/7 A kérdező kommentje:
még annyi hogy nemtudok othon munkát találni és a szuleim is mondják hogy menjek ez biztos kereset lessz!
2012. nov. 6. 19:16
2/7 anonim válasza:
én mennék.
2012. nov. 6. 19:31
3/7 anonim válasza:
El,mert ha nincs munkám és az anyagi helyzetem sem rózsás akkor nincs mire várni.Bécs meg nem olyan messze van,hogy ne lehetne sűrűbben hazajárni amikor már nem bírod a fiad nélkül.
Gondolom anyudék sincsenek ellene,hogy ne menj.
Próbáld meg aztán,ha mégsem válik be valami miatt akkor is haza tudsz jönni egy kis pénzzel a zsebedbe.
2012. nov. 6. 19:32
4/7 anonim válasza:
Mennék.
2012. nov. 6. 20:22
5/7 anonim válasza:
Ha garantáltan lesz munkád SZERZÖDÉSSEL, és nem magyar vállalkozónál, akkor mennék. Ha valami is nincs ezek közül meg, akkor csak átverés lesz a végén belöle.
2012. nov. 6. 21:37
6/7 A kérdező kommentje:
rendes szerzodéses munka és anyuék is azon a véleményen vannak hogy ne aggodjak menjek jo lessz és megoldjuk.
koszi a válaszokat:)
2012. nov. 7. 09:29
7/7 anonim válasza:
Szerintem menjél, lehet nem is örökre szóló dolog lenne. Ha a fiad a nagyszülőkhöz költözik, a kereseted mellett ki tudod adni a házad, és így már hamarosan egyenesbe jössz, és tudod támogatni a szüleid is. Bécs pedig nincs messze, Budapestről vonattal 3 óra, gyakran haza tudsz látogatni, meg a fiad is töltheti nálad a szüneteket,ha olyan helyen fogsz lakni. Szorgalmazd a fiadnál, hogy tanuljon németül, irasd be nagyon intenzív tanfolyamra, és ha úgy tűnik, hogy megvetetted kint a lábad, akkor a középiskolát akár kint is elkezdheti. 3 év alatt egy ennyi idős gyerek nagyon jól megtanulhat, ilyen korban gyorsan ragad rá a nyelvtudás. Szerintem ha odafigyelsz, hogy rendesen megtanuljon németül, akkor az ő jövőjét is nagyon jól megalapozhatod kint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!