Elmennétek vele akkor is, ha már lenne párotok?
Figyelt kérdés
Kifejtem jobban. Járok munka mellett suliba és van egy osztálytársam, aki elhívott konditerembe meg még kávézni is. Mondtam, hogy van barátom és együtt élünk, de mondta, hogy csak sportolni mennénk és kávázni, barátkozni úgymond, de tudom, hogy tetszem neki. Elmennétek vele konditerembe vele, vagy nem? Van olyan bérlete, ahova vendéget hívhat. Amúgy el lehet vele beszélgetni, meg barátság is kialakulhat, de nem több, csak nem tudom ilyenkor mi a helyes teendő.2012. júl. 21. 17:48
1/11 anonim válasza:
Próbaként igen. Barátoddal megbeszélted?
3/11 anonim válasza:
Hát ha egyértelműen érezném, hogy nem csak barátkozni akar, s mindközben van egy szuper kapcsolatom, akkor biztos, hogy nem. A májam hízna, hogy van aki udvarolna, de nem mennék.
Mert akkor csak a lovat adnám alá. S az senkinek nem jó.
4/11 anonim válasza:
Ha lenne komoly kapcsolaton akkor nem mennék.
5/11 anonim válasza:
Igen. Én 26L vagyok,párom sokat dolgozik,de ennek ellenére minden rendben van köztünk testileg lelkileg. Van egy nagyon jó,közös ismerősünk.Vele megbeszéltük hogy megyünk majd szeptembertől kondiba,ő erösödni szeretne én meg simán aerobicra vagy kondiba járni. Egyébként többször volt olyan,hogy a lányunk(2é) bölcsiben volt s elmentünk együtt mászkálni a városban ahova a párom nem szivesen jön velem. Például a párom utál velem vásárolgatni,nézelődni boltokba bemenni.Igy vele elmegyek,körbenézek és akkor utána csak azt a két holmit kell megmutatnom neki ami tetszik.S nem 10et kell felpróbálnom,hogy oké-s vagy sem...Vagy többször is kávéztunk együtt,akár nálunk akár nála. Semmi nem történt köztünk.Én csak simán kikapcsolódni szeretnék,ami nem a gyereknevelés,pelenkáázás témaköre. Ő is 26,ismerem az anyuját,mamáját is. Párommal is mennék,de ő rengeteget dolgozik,meg ő a céges kondiba és usziba jár. Egyébként többször volt az is hpgy pl Tescoból hivott,hogy hozzon nekünk valamit.Párom is teljesen megbizik bennem és benne is.
6/11 anonim válasza:
Előbb-utóbb beüt a ménkű! Mert ugye egy kivűlállónak nincs mit kockáztatni, talán érdekessebb is mint a párunk, ideig-óráig! Persze van kivétel, de én nem tenném!
7/11 anonim válasza:
A csávónak van csaja? Ha nincs, cseszegesd, hogy ne legyen már ilyen szerencsétlen!:)
Amúgy meg kondizni nagy cucc elmenni együtt. Te mész aerobikra, ő meg gyúrni. Nem is lesztek együtt.
8/11 anonim válasza:
nem mennék el vele hiszen ezzel csak még reményt adhatsz neki..
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs barátnője, épp ez az. Elég különböző vélemények. Nem tudom tényleg mit csináljak. A barátom abszolút nem féltékeny tipus, de tényleg senkire, semmire, én meg nem szeretném egyáltalán megcsalni, nem tökéletes a kapcsolatunk, vannak viták, de szeretjük egymást és bizunk egymásban, azt mondta, hogy ő nem kémkedik senki után, nem féltékeny tipus, nem tilt meg nekem semmit, de ha megtudna valahonnan, valakitol, hogy megcsaltam annyi lenne a kapcsolatnak. Nos, ezzel én is így vagyok fordított helyzetben.
2012. júl. 21. 19:26
10/11 anonim válasza:
A srác meg akar dugni. Ennyi. Ilyen egyszerű. Mit kell ezt túlmisztifikálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!