Elmennétek vele akkor is, ha már lenne párotok?
Figyelt kérdés
Kifejtem jobban. Járok munka mellett suliba és van egy osztálytársam, aki elhívott konditerembe meg még kávézni is. Mondtam, hogy van barátom és együtt élünk, de mondta, hogy csak sportolni mennénk és kávázni, barátkozni úgymond, de tudom, hogy tetszem neki. Elmennétek vele konditerembe vele, vagy nem? Van olyan bérlete, ahova vendéget hívhat. Amúgy el lehet vele beszélgetni, meg barátság is kialakulhat, de nem több, csak nem tudom ilyenkor mi a helyes teendő.2012. júl. 21. 17:48
11/11 anonim válasza:
De figyu! Miért nem tudod mit csinálj? Azt írtad: "tudom, hogy tetszem neki". Akkor valószínű ő nem csak barátkozni akar. Ha pedig nem csak barátkozni akar, akkor ne menj vele sehova, hiszen neked ott a párod akivel nem csak barátkozol.:) Ennek semmi köze ahhoz, hogy féltékeny-e a barátod-e vagy sem. A srác ha rád akar mozdulni, ne menj Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!