Elmennétek a volt párotok apukája temetésére?
7 évvel ezelőtt voltunk együtt kb másfél évet a volt párommal.azota joban maradtunk habár csak msn,iwiw beszélgetés,soha egy telefon sem volt kettönk között szakitás ota.láttam iwiwen hogy meghalt az apukája.nagyon nagyon összetarto család voltak,3 an vannak testvérek,imádták az apjukat.valamelyik nap rámirt a huga,hogy hallottam e mi történt.beszélgettünk kicsit.most látom iwiwen hg
ogy ki van irva a temetés időpontja a közös falra,tehát hogy mindenki tudjon ugye róla.én bevallom ,elmennék,hiába nem láttam az apukáját sem 7 éve.jóban voltunk vele is.de igy hogy nem hivtak el,ha csak odaállitok,szerintem pofátlanság.ti elmennétek?
Az egykori párom eljött az édesanyám temetésére. Elvégre ismerték és szerették egymást, miért ne adta volna meg a tiszteletet a jelenlétével? Nagyon jól esett, hogy ilyen kultúráltan kezelte a helyzetet.
Te is menj el bátran!
Ha tisztelted és jóban voltál vele, akkor leróhatod a kegyeletet és megadhatod neki a végtisztességet. Hiszen ezzel nem a volt párodt, hanem az édesapja iránti tiszteletedet fejezed ki.
Ilyen esetben én is elmennék.
De ha nem vagy biztos a dologban, akkor egy részvétnyilvánító emailben vagy telefonhívás keretében finoman kipuhatolhatod. De abban az esetben, ha anno nem úgy szálltál ki a kapcsolatból, hogy az illetőt megaláztad és esetleg emiatt haragszik rád a család, akkor tényleg bátran elmehetsz. A halálban, a gyászban való osztozás az egyik legnemesebb emberi érzés.
Szia!
A párom exei mind eljöttek a párom anyukájának a temetésére, pedig már vagy 8 éve még csak nem is beszélt velük, se iwiw-en , se máshol, mert sajna nem szépen váltak el egymástól:S Mégis eljöttek az exei a temetésre, sztem illik elmenni. Nem jöttek oda hozzánk részvétet nyilvánítani, tehát már a sírhoz nem jöttek oda, de a szertartáson ott voltak. Temetésre nálunk sem szoktak meghívni senkit mindenki csak oda állít, úgyh nem pofátlanság:) Ki van írva az időpont, aki tud elmegy, de nem hívnak meg sosem senkit. Úgyh sztem menj el, illik elmenni 1 normális, kulturált embernek. De ez csak az én véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!