Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennétek a helyemben?

Elmennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Lesz egy összeröffenés a volt osztálytársaimmal a jövő héten. Viszont megint csak kocsmába mennénk inni, amihez nagyon nincs kedvem. De ha nem megyek akkor többet tuti nem állnak velem szóba, mert már nem mentem el a múltkorira se. Utálják hogy nem tudok hajnalig bulizni és piálni. És ha nem megyek el akkor meg pláne el leszek mondva minden rossznak, azért mert a múltkor nem voltam ott, visszahallottam, hogy milyen jól kibeszéltek. :(

Menjek el velük és próbáljak meg bulizni? Az a baj hogy normális programokat amiket én szeretek (mozizás, vásárlás, kori stb...) azok őket nem kötik le, így ajánlani sem tudok nekik mást.

Sosem volt nagy baráti társaságom mert inkább a minőségre megyek. De velük még ez a kicsi is jól meg fog csappanni.

Mit tanácsoltok?

20/L

2011. okt. 14. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Én már csak azért sem mennék el, ha még ki is beszéltek. Az, hogy nem tudják elfogadni, hogy Te nem szereted az ilyen helyeket, legyen az ő bajuk. Persze Te tudod, de én ezek után biztosan nem mennék el.

21/f

2011. okt. 14. 20:33
 2/10 bánomisén ***** válasza:

Lehetek tömör és velős? Ne menj el és sz@rd le, hogy mit mondanak a hátad mögött.

Ez a társaság nem a te társaságod, és akármennyire is kevesen vannak körülötted, valami azt sgja, nem fognak neked hiányozni, hiszen még közös programot sem tudtok úgy csinálni, hogy mindenki jól érezhesse magát.

2011. okt. 14. 20:35
 3/10 bánomisén ***** válasza:
*súgja - bocs, ma nem tudok írni, úgy tűnik...
2011. okt. 14. 20:35
 4/10 DakotaDamon válasza:

Ha jól tudom, az én osztálytársaim éppen egy kocsmában ücsörögnek és kampányunkat tervezik. Egyszer nem hívtak se forgatni, se megbeszélésre... Amúgy is eléggé "kirekesztett" vagyok, kb. hasonló okokból, mint amiket te leírtál. De tudod mit? Vannak barátaim máshonnan, azokkal járok el. Egy órája értem haza pl., mert egy barátnőmmel voltam.

Tanácsolni nagyon nem merek semmit, mert nem tudom, hogy pontosan mi a szitud, de én a helyedben nem mennék el. Vagy ha el is mennék, akkor csak azért se innék, ha meg ők bepiálnak, lelépnék.

2011. okt. 14. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet. Első éves főiskolai hallgató vagyok, a csoportomban mindenki cigizik,bulizni jár. Mindig csak ilyen programokat szerveznek,ahol isznak,cigiznek, egyszóval züllenek...Én meg utálom ezt. De sajnos ilyen ez a mai világ....Az számít cikinek,ha valaki nem szeret bulizni,inni és cigizni...Szomorú..
2011. okt. 14. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Ők sem a barátaid, ha nem értik meg, hogy az ilyen alacsony minőségű programokat nem szereted. Tehát akárhogy próbálod elhitetni magaddal, hogy nem, így is úgy is egyedül vagy. Keress másokat, akiknek hasonló az érdeklődési körük. Ha még suliba jársz, ne mondd, hogy csak ezzel a társasággal szoktál találkozni. Tanulj meg ismerkedni más emberekkel, rengeteg módja van (feltéve ha nem vagy túlságosan zárkózott)... :)
2011. okt. 14. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Ismerős a szitu. Én már egy ideje nem iszom semmit, és teát inni a kocsmában részeg emberekkel annyira nem jó.

Szerintem ne menj el, ha már alapból érzed azt, hogy semmi kedved menni, akkor már csak sz*r lehet, tapasztalatból mondom.

2011. okt. 14. 20:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg nincs kedvem menni, igazából csak a beszólogatásoktól meg a kirekesztéstől tartok egy kicsit. :) Szerencsére vannak mások is rajtuk kívül, de így is nehéz meghozni egy ilyen döntést.
2011. okt. 14. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát de most csak azért elmenni, hogy szarul érezd magad...
2011. okt. 14. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:
nem értem minek akarsz elmenni, ha nem is éreznéd jól magad/ők nem is bírnak annyira mivel kibeszélnek
2011. okt. 14. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!