Elmennétek a helyemben?
Lesz egy összeröffenés a volt osztálytársaimmal a jövő héten. Viszont megint csak kocsmába mennénk inni, amihez nagyon nincs kedvem. De ha nem megyek akkor többet tuti nem állnak velem szóba, mert már nem mentem el a múltkorira se. Utálják hogy nem tudok hajnalig bulizni és piálni. És ha nem megyek el akkor meg pláne el leszek mondva minden rossznak, azért mert a múltkor nem voltam ott, visszahallottam, hogy milyen jól kibeszéltek. :(
Menjek el velük és próbáljak meg bulizni? Az a baj hogy normális programokat amiket én szeretek (mozizás, vásárlás, kori stb...) azok őket nem kötik le, így ajánlani sem tudok nekik mást.
Sosem volt nagy baráti társaságom mert inkább a minőségre megyek. De velük még ez a kicsi is jól meg fog csappanni.
Mit tanácsoltok?
20/L
Én már csak azért sem mennék el, ha még ki is beszéltek. Az, hogy nem tudják elfogadni, hogy Te nem szereted az ilyen helyeket, legyen az ő bajuk. Persze Te tudod, de én ezek után biztosan nem mennék el.
21/f
Lehetek tömör és velős? Ne menj el és sz@rd le, hogy mit mondanak a hátad mögött.
Ez a társaság nem a te társaságod, és akármennyire is kevesen vannak körülötted, valami azt sgja, nem fognak neked hiányozni, hiszen még közös programot sem tudtok úgy csinálni, hogy mindenki jól érezhesse magát.
Ha jól tudom, az én osztálytársaim éppen egy kocsmában ücsörögnek és kampányunkat tervezik. Egyszer nem hívtak se forgatni, se megbeszélésre... Amúgy is eléggé "kirekesztett" vagyok, kb. hasonló okokból, mint amiket te leírtál. De tudod mit? Vannak barátaim máshonnan, azokkal járok el. Egy órája értem haza pl., mert egy barátnőmmel voltam.
Tanácsolni nagyon nem merek semmit, mert nem tudom, hogy pontosan mi a szitud, de én a helyedben nem mennék el. Vagy ha el is mennék, akkor csak azért se innék, ha meg ők bepiálnak, lelépnék.
Ismerős a szitu. Én már egy ideje nem iszom semmit, és teát inni a kocsmában részeg emberekkel annyira nem jó.
Szerintem ne menj el, ha már alapból érzed azt, hogy semmi kedved menni, akkor már csak sz*r lehet, tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!