Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennétek a volt párotok...

Elmennétek a volt párotok apukája temetésére?

Figyelt kérdés

7 évvel ezelőtt voltunk együtt kb másfél évet a volt párommal.azota joban maradtunk habár csak msn,iwiw beszélgetés,soha egy telefon sem volt kettönk között szakitás ota.láttam iwiwen hogy meghalt az apukája.nagyon nagyon összetarto család voltak,3 an vannak testvérek,imádták az apjukat.valamelyik nap rámirt a huga,hogy hallottam e mi történt.beszélgettünk kicsit.most látom iwiwen hg

ogy ki van irva a temetés időpontja a közös falra,tehát hogy mindenki tudjon ugye róla.én bevallom ,elmennék,hiába nem láttam az apukáját sem 7 éve.jóban voltunk vele is.de igy hogy nem hivtak el,ha csak odaállitok,szerintem pofátlanság.ti elmennétek?

2010. szept. 1. 06:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Ha csak ennyi, amit leírtál, nem mennék el.

Ha az apukával nagyon jóban voltál, igen.

2010. szept. 1. 08:49
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Én nem mennék el a helyedben, nem kavarnám fel az állóvizet a jelenlétemmel. Ilyen szörnyű dolog történt velük, egy újabb csapás lenne a régi már lezárt kapcsolatok újra felbolygatása.
2010. szept. 1. 08:50
 13/19 anonim válasza:
79%

7 év után már nem igen lehetnek nyíltak a sebek, ha egyáltalán voltak, és nem csak a kihűlt kapcsolat miatt szakítottatok.

Bárhogy is, ha jóban voltál az apjával, kinyílváníthatod a részvéted sokféleképpen. Személyes jelenléttel is legfeljebb ne menj oda a gyászolókhoz. De küldhetsz ki virágot is. A legtöbb virágüzlet úgy tudom vállalja, hogy kiszállítja a megrendelt koszorúkat, csokrokat előre a szertartás helyére. Egy sírcsokor, kártya bele a neveddel, részvétszöveg és tudni fogják, hogy gondoltál rájuk.

2010. szept. 1. 09:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menjél el.Oda nem szokás meghívni az embert.Ha közel állt a szívedhez, akkor tiszteld meg.Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, de valószínűleg én is elmennék.
2010. szept. 1. 09:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj el. Az én férjem ex-e is eljött apósoméra. Bár ő mintha a páromnak akarta volna megmutatni, hogy tessék, itt vagyok, mert beállt középre, úgy hogy mindenki lássa, hogy ő ott van. De nem is lényeges, legalább eljött.
2010. szept. 1. 09:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elmehetsz, hisz elmegy a szomszéd, a barát is. Nem kell külön részvétet nyilvánítanod, a jelenléted is megteszi. Ez a gesztus emberi, nem találhat kifogást senki sem. A tisztelet is nagyon fontos, és ezek szerint volt párod édesapja megérdemli ezt.
2010. szept. 1. 09:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Anyukám is elment az apai nagypapám temetésére, pedig akkor már jó ideje elvált apukámtól.
2010. szept. 1. 09:51
 18/19 anonim ***** válasza:
menny el szerintem nyugodtan biztos nagyon jol fog esni neki. Én haraggal váltam el a volt páromtól és az összes exem (2 volt) ott volt a mamám temetésén peddig 2 éve együtt vagyok a volt párommal.MEglepődtem de, jól esett hogy ott voltak.
2010. szept. 1. 12:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Menj el!
2010. okt. 14. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!