Elmennétek "más pénzén" nyaralni?
A sztori annyi, hogy a barátom felajánlotta, hogy elvisz nyaralni pár napra a spórolt pénzéből. Nekem saját pénzem nincs mivel még tanulok, és a szüleim sem állnak úgy, hogy ezt támogatni tudják anyagilag. Én viszont nem szeretnék azzal a tudattal nyaralni menni, hogy a barátom pénzén napoztatom a hasam.
Ti elfogadnátok, elmennétek, vagy megmondanátok, hogy nektek ez így nem megy? Nem arról van szó, imádom őt és nagyon szívesen töltenék vele kettesben pár napot valahol, csak a dolog "erkölcsi háttere" zavar.
egyébként ha ez számít valamit, nem költöztünk még össze, 2 és fél éve vagyunk együtt, én 19L ő pedig 24 F
El!
Ez nálunk is hasonlóképp szoktam lenni, mivel én dolgozom, a párom tanul(t), ez így van rendjén! Ő is nyaralni fog, ha nem te mennél vele, vinné a haverját... gondolj erre!
25F
*Hasonlóképp szokott lenni!
Kiegészítésnek még annyit, hogy ebből nem kell lelki kérdést csinálni. Később majd együtt fogtok élni, és közös pénzetek lesz, lesz még olyan, hogy majd te tartod el őt ,amikor épp nincs állása, vagy fordítva.
Ha felajánlja, és másképp nem tudnánk menni, igen, el.
Nincs bosszantóbb, mintha egy párkapcsolatot azért nem lehet maximálisan kiélvezni (értem ezalatt pl. nyaralásokról való lemondást) mert az egyik fél túl büszke,és ez meggátolja a közös élményeket. Ha neked sosem lenne pénzed semmire mert keveset keresnél, vagy fordítva, neki nem lenne, és nem fogadnátok el egymástól, akkor állandóan otthon ülnétek, és a maximális program egy séta lenne a közeli parkban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!