Ti elmennétek a volt csajotokkal és nővéretekkel nyaralni?
Van barátnőd? Ha nincs akkor jövő nyárig még találhatsz, ha őt is viszed, akkor szerintem nem olyan furcsa.
Így viszont elég érdekes a helyzet, de Neked kell eldöntened.
Pl. hármasban mennétek strandolni, vacsorázni, vagy Te külön lennél?
Ez olyan, mintha a bátyád jött volna össze a volt csajoddal és így, közösen mennétek el nyaralni.
Én simán elmennék, hisz mégis mindkettőjüket jól ismered, nem olyan, mintha a testvéred és az ő párjával mennél el, miközben alig ismered a párját. Így viszont mindenkinek jó, hisz a testvéred veled és a párjával mehet el, te meg két olyan emberel, akik iránt érzel/éreztél valamit és nagyon jól elvagytok.
Én is a bátyámmal és kedvesével szoktam elmenni nyaralni, de a csajt nem igen ismerem, mivel ők már külön laknak, így a csajjal nincs sok közös témánk, a vasárnapi ebédeket, ezeket a nyaralásokat és egyéb látogatásokat leszámítva soha nem találkozok vele máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!