Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmennétek a volt csajotokk...

Ti elmennétek a volt csajotokkal és nővéretekkel nyaralni?

Figyelt kérdés
A szitu az, hogy a nővérem leszbikus és most a volt barátnőmmel van már több, mint egy éve. Felvetődött az, hogy jövőre elmehetnénk nyaralni így közösen, hárman. Nekem kicsit vannak ezzel kapcsolatban fenntartásaim, hisz nem akarnék zavarni, mikor ők hát... tudjátok. Azzal nincs gond, hogy a lány elhagyott engem, nagyon jó a kapcsolatom vele, csak ezzel az egész szituval van egy kis gondom. Hajlok rá, hogy elmenjek, de gondoltam megkérdezem külsősök véleményét is ezzel kapcsolatban.
2011. dec. 12. 10:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
Jó testvérekhez illő cselekedet. Ahogy megosztoztatok gyerekkorotokban a karéj zsíros kenyéren, azt megteszitek majd nyaraláskor is egy karéj... De gustibus non est disputandum.
2011. dec. 12. 11:36
 12/18 A kérdező kommentje:

9-es: Nincs barátnőm, de igazad van, addig szerezhetek egyet. Szerintem együtt lennénk, nem járnék külön utakon. Itthon is elég gyakran megyünk közösen moziba vagy buliba.

10-es: Hát így is nézhetem, végülis teljesen igazad van, mindkettőjüket ismerem és el tudok velük lenni.

2011. dec. 12. 11:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Hármasban tudnátok csinálni.
2011. dec. 12. 12:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Hallod, ez nem kicsit meredek!!! Ha jól értelmezem, a barátnőd elhagyott a nővéredért, úúú. Figyelj, ha téged nem zavar a szitu, h együtt vannak, meg egyáltalán, akkor nyugodtan menj el velük és akár recskázhatsz is titokban a paplan alatt vagy nyíltan, amíg ők esténként egymást szeretgetik. Vagy viszel magaddal egy barátnőt is, de ha abból is előtörnek a női hajlamok, akkor megint marad a recska. :D Haver...(még ha nem is vagy haver), hát nem vagy semmi...én a helyedben úgy elkerülném mind a kettőt, mintha nem is ismertem őket soha se az életemben.

29/F

2011. dec. 12. 12:21
 15/18 anonim ***** válasza:
14-es: Hát megértelek, de az egyik a nővérem, akit szeretek, a másik a volt csajom, akit (valamennyire még) szeretek :) Nem lehet elkerülni őket.
2011. dec. 12. 12:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös válaszoló (ha te vagy a kérdező is egyben). Ha nem gond, hát menj. Mindenesetre elég bizarr szitu és mit mondjak kissé izgató is számomra, bár lehet én vagyok aberrált. :D

29/F

2011. dec. 12. 12:47
 17/18 A kérdező kommentje:

16-os: Ja, én voltam, csak másik gépen ültem a számtech. teremben. Valaki bejelentkezve maradt ahogy nézem.

Na mindegy, nagyon úgy néz ki, hogy valóban megyek, mert elég biztató visszajelzések jöttek eddig.

2011. dec. 12. 12:52
 18/18 anonim ***** válasza:
True Story
2011. dec. 12. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!