Ti elmennétek a volt csajotokkal és nővéretekkel nyaralni?
9-es: Nincs barátnőm, de igazad van, addig szerezhetek egyet. Szerintem együtt lennénk, nem járnék külön utakon. Itthon is elég gyakran megyünk közösen moziba vagy buliba.
10-es: Hát így is nézhetem, végülis teljesen igazad van, mindkettőjüket ismerem és el tudok velük lenni.
Hallod, ez nem kicsit meredek!!! Ha jól értelmezem, a barátnőd elhagyott a nővéredért, úúú. Figyelj, ha téged nem zavar a szitu, h együtt vannak, meg egyáltalán, akkor nyugodtan menj el velük és akár recskázhatsz is titokban a paplan alatt vagy nyíltan, amíg ők esténként egymást szeretgetik. Vagy viszel magaddal egy barátnőt is, de ha abból is előtörnek a női hajlamok, akkor megint marad a recska. :D Haver...(még ha nem is vagy haver), hát nem vagy semmi...én a helyedben úgy elkerülném mind a kettőt, mintha nem is ismertem őket soha se az életemben.
29/F
Kedves 15-ös válaszoló (ha te vagy a kérdező is egyben). Ha nem gond, hát menj. Mindenesetre elég bizarr szitu és mit mondjak kissé izgató is számomra, bár lehet én vagyok aberrált. :D
29/F
16-os: Ja, én voltam, csak másik gépen ültem a számtech. teremben. Valaki bejelentkezve maradt ahogy nézem.
Na mindegy, nagyon úgy néz ki, hogy valóban megyek, mert elég biztató visszajelzések jöttek eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!