Elmennétek így bulizni ma este?
Nos:
tegnap edzés volt, és este még semmi bajom nem volt, sokáig gépeztem, és álmos sem voltam, meg fáradt sem, SEMMI.
ma reggel meg úgy keltem mint akit agyonvertek, szinte az egész felsőtestem sajog, nem beszélve arról, hogy olyan álmos vagyok, mint aki egy szemhunyásnyit sem aludt.
Hívtak buliba, tegnam le is okéztam meg minden (akk még jól voltam), szerintem pofátlanság lenne ha nem mennék el..(de ha meg elmegyek, akkor élőhalott leszek, se dumálni, se inni, semmihiez nem lesz kedvem, most sincs :S)
szerintem csak izomlázad van!
vegyél egy jó meelg fürdőt rakj bele fürdősót vagy olajat lazulj el és utána ülj a tv elé és pihenj vagy aludj.
Én biztos hogy nem hagynám ki,szerintem csak az edzéstől van ,
Mindenki saját maga orvosa gyógyisd meg és ne netezz hanem ázz a kádba pihenj tvéz hallgass halk zenét aludj
este jó nagy bulizást kivánok neked
Szerintem a fáradtság ütött ki rajtad leginkább.Velem is néha előfordul.A bulit kár lenne kihagyni,éppen ezért feküdj le aludni,meglátod sokkal jobban leszel.
Jó bulizást és Boldog Új Évet!
Sztem meg menj el buliba!
Azok a bulik szoktak a legjobban sikerülni amik a leg esetlenebbül indulnak.
Gondolom ezt tapasztalta már mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!