Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmennétek egyedül bulizni?

Elmennétek egyedül bulizni?

Figyelt kérdés

tegyük fel,van egy város,ahol gáz szórkozóhelyek vannak,egy hely van ami normális,de ott moccanni sem lehet,ugy táncolsz mint a heringek...

Felajánlaná valaki,hogy menj el a legközelebbi városba lévő szórakozóhelyre,de egyedül..

Elmennél?jó ötletnek találnád azt,hogy új embereket ismersz meg?vagy félnél attól,hogy egyedül vagy és kötekszenek?

bocsi,csak úgy eszembe jutott a kérdés :D

2010. febr. 6. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
én már voltam :) megbeszéltük,hogy elmegyünk páran a szomszéd városba de 7végére mindenki lemondta,az utolsó éppen szombat este,és annyira dühös lettem átmentem egyedül.nem volt semmi gubanc,nem kötözködtek,nem néztek ki csak furcsa volt,hogy senkit nem ismerek,és nem egyszerű odacsapódni egy klikkhez sem.szóval még egyszer nem mennék egyedül :)
2010. febr. 7. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mernék elmmenni:D Nekem kell egy támasz akivel mehetnék:) 17/L
2010. febr. 7. 00:21
 3/8 anonim ***** válasza:
én mentem és nem bántam meg olyan emberekkel barátkozam össze akikkel nemgondoltam volna h akár szóba is állok velük :D
2010. febr. 7. 02:42
 4/8 anonim ***** válasza:

ha fiú lennék, igen, miért ne?

náluk nincs ezzel semmi gond.

de egy lányról mindenki azt hinné, hogy k.urva, ha egyedül menne egy szórakozóhelyre. (bár még ők sem járnak egyedül)

2010. febr. 7. 02:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszer érdemes kipróbálni, nekem pozitív tapasztalataim vannak.

Amúgy tök mindegy, hogy fiú, vagy lány, ha olyan nagy egyenjogúság van, akkor az ember ne másoktól várjon "támaszt".

2010. febr. 7. 07:27
 6/8 A kérdező kommentje:

gondoltam rá énis,hogy elmegyek egyedül,mert már unom a haverjaim örökös hülyeségeit,hogy igy igyál meg ugy igyál...ők csak azért mennek bulizni,hogy agyon igyák magukat,énmeg pont nem ilyen vagyok,ezért szeretném kipróbálni.

nektek hogy sikerült hozzákapcsolódni egy amugy összeszokott társasághoz? :)

2010. febr. 7. 10:37
 7/8 A kérdező kommentje:
amúgy fiú vagyok :D
2010. febr. 7. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szivesen mennék egyedül.Bár ha csajozni megy az ember a legjobb egyedül menni.
2010. febr. 8. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!