Elmennétek egyedül bulizni?
tegyük fel,van egy város,ahol gáz szórkozóhelyek vannak,egy hely van ami normális,de ott moccanni sem lehet,ugy táncolsz mint a heringek...
Felajánlaná valaki,hogy menj el a legközelebbi városba lévő szórakozóhelyre,de egyedül..
Elmennél?jó ötletnek találnád azt,hogy új embereket ismersz meg?vagy félnél attól,hogy egyedül vagy és kötekszenek?
bocsi,csak úgy eszembe jutott a kérdés :D
ha fiú lennék, igen, miért ne?
náluk nincs ezzel semmi gond.
de egy lányról mindenki azt hinné, hogy k.urva, ha egyedül menne egy szórakozóhelyre. (bár még ők sem járnak egyedül)
Szerintem egyszer érdemes kipróbálni, nekem pozitív tapasztalataim vannak.
Amúgy tök mindegy, hogy fiú, vagy lány, ha olyan nagy egyenjogúság van, akkor az ember ne másoktól várjon "támaszt".
gondoltam rá énis,hogy elmegyek egyedül,mert már unom a haverjaim örökös hülyeségeit,hogy igy igyál meg ugy igyál...ők csak azért mennek bulizni,hogy agyon igyák magukat,énmeg pont nem ilyen vagyok,ezért szeretném kipróbálni.
nektek hogy sikerült hozzákapcsolódni egy amugy összeszokott társasághoz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!