Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Elmennétek egyedül fesztiváloz...

Elmennétek egyedül fesztiválozni? Miért igen és miért nem? Volt már rá precedens?

Figyelt kérdés
Sziget, VOLT, BalatonSound, Hegyalja vagy SZIN stb. A barátaitok vagy nem érnek rá, vagy nincs pénzük menni, de nektek együtt van a rászánt összeg, és kedvetek is lenne, csak épp az a bökkenő, hogy egyedül lennél és nem vagy túl közvetlen.
2010. aug. 17. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
hali, hát én pont így jártam szigeten...ugyanis már rohadtul megelégeltem, h kedves barátok állandóan átvágnak, így sziget közeledtével, de idén épp pont sziget -1 nap előtt közölte 1 a 6emberből:D:D szóval, mivel már kifizettem a jegyet, ráadásul igen vártam már, így elmentem. Kifejezetten annak ajánlom, h egyedül menjen, aki nem pánikol emiatt. Én lány létemre mondom, hogy nagyon faya volt. Feszteken meg a legkönnyebb ismerkedni, szóval első nap társasághoz csapódtam és folyamatosan építgettem a kapcsolatokat különböző emberekkel, szóval ott nem gáz, ha ismerkedni akarsz. Tavalyi szigeten is elszakadtam többször is a csapattól és azt az esést végig buliztam 2 csajszival. Szóval nem gáz. Persze az első nap még én is rendesen paráztam:D De a sátorfelállításnál már is megvolt az alkalom, hogy állítsák már fel nekem:D Szóval simán. Amúgy meg vannak mindig ilyen "társaság kerestetik" fórum sziget oldalon, de én azt nem is néztem meg, mivel ugye megint bíztam a "barátokban".
2010. aug. 17. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
na, most olvastam csak el, hogy nem vagy kellőképp közvetlen alkat. Hát, igazából megváltoztatnám a kijelentésemet, miszerint az ne menjen, aki nem nyílt, mert azért olyan 5 évvel ezelőtt, mikor eltévedtem szigeten és csak másnap találtak meg:D:D Na akkor teljesen kikészültem, pedig már 17 voltam:D Dee igazából a végére jót tett, hogy meg kellett oldanom a helyzetet és akkor is odacsapódtam egy társasághoz. Ültem a fűben(akkor még volt szabadtéri mozi) és odaültek mellém és kérdezték, hogy nem megyek-e partizni. Szóval:D:D De erre nem szabad várni, azért kezdeményezni kell:D
2010. aug. 17. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Röviden: a fesztiválokon sokkal könnyebb ismerkedni, haverokat szerezni, mint a való életben. Így igen, megéri egyedül is elmenni.

Persze csak akkor, ha nem félsz az emberektől, és képes vagy egy idegenekkel beszélni. De mondom, ott tényleg mindenki sokkal közvetlenebb, mint általában.

Egyébként meg kérdezz körbe, ismerősök ismerőse se megy? A fent felsorolt fesztiválok közül a SZIN-en kívül már mind volt idén (mellesleg kihagytad mondjuk a Metalfestet vagy a Rockmaratont..), így jövőre még szerezhetsz társakat.

2010. aug. 18. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!