Miért van az, hogy fejben mikor egyedül vagyok olyan szépen, és választékosan tudok beszélni magamhoz, meg ahhoz akit elképzelek magam elé, de aztán mikor tényleg ott van az illető vagy bárki képtelen vagyok szépen összefüggő mondatokat kreálni?
Figyelt kérdés
Ez eléggé zavar, például egy társaságban, vagy lányok társaságában. Van valami módja annak, hogy képes legyek az agyam és a szám közti kapcsolatot feljavítani?2011. nov. 26. 18:10
1/2 anonim válasza:
Nekem is így van,
de halottam hogy az agy 3 másodpercel elött tudja mit fog csinálni..
Szóval egyértelmü akkor, hogy mikor magaddal beszélsz, könnyeben beszélsz, híszen már "elöre" tudod mit fogsz válaszólni, és mi lessz a vissza válasz.
De mikor egy emberrel beszélsz (nem magaddal..) akkor persze ellég nehéz tudni pontosan mit fog válaszólni az illetö, illetve hogy erre te mit válaszóljál..
2/2 A kérdező kommentje:
Ja van benne valami, érzem mikor magamban lököm a sódert, hogy egy másik hang is szórja a szavakat, és egy hangosabb én meg össze is rakja egybefüggő szöveggé.
2011. nov. 26. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!