Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit csináljak? Egyedül kevés...

Mit csináljak? Egyedül kevés vagyok?

Figyelt kérdés

Egy csapat cigány folyamatosan fenyeget és beszólnak. Én mindig egyedül vagyok de nem keresem a bajt. Viszont nemis futok el. Csak a legvégső esetben tudok ütni. Erre felé nagyon sok cigány van. És mindegyik ilyen:S rendőrség után ugyanezt csinálják tovább!!

Mit tegyek, hogy megtudják hogy ez magyar föld. NEM VAGYOK RASSZISTA, AZ EGYIK LEGJOBB BARÁTOM CIGÁNY DE Ő NEM ITT LAKIK!!

2010. máj. 26. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:

a.) Menj másfelé.

b.) NE nézz a szemükbe. De ha lehet, még rájuk se.

c.) Ne mutass félelmet.

d.) Menj az út túlsó oldalán.

e.) A leselejtezések óta rengeteg AMD-65 kering a feketepiacon.

2010. máj. 26. 22:38
 2/9 ThodEE GoD ***** válasza:
Én is aztmondom mutasd meg ki az erősebb a fa-(tusfürdő) izé testápoló a legjobb barátod :)
2010. máj. 26. 22:45
 3/9 A kérdező kommentje:

de az a gáz hogy tudom , hogy ők az erősebbek mert többen vannak. és muszály elmeni mellettük mert bnőm ott lakik. mellesleg utána meg bejönnének a suliba :S.

Azért köszönöm a tanácsokat!

ha valaki tud még valamit ami segítene megköszönném!!

2010. máj. 26. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, ha annyit fenyegetnek, és a rendőrség nem tesz semmit, akkor már érdemes egyszer összeveretni magad... Én lány vagyok még is így gondolom. Azért élve csak megúszom, onnantól kezdve lesz látleletem, a rendőrség is elkezd dolgozni remélhetőleg...

No de, tutira vennék egy gázsprayt, sosem fújtam még senkire, nem is szívesen tenném, de hasznos lehet! Emellett pedig próbáld kerülni őket, és nem vitába bonyolodni!

2010. máj. 27. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Régebben felénk is volt ilyen gond. Bár Felvidéki vagyok így itt más törvények vannak a kissebségre, de a cigány mindenhol ugyanolyan.

Ha összevereted magad velük csak annyit érsz el, hogy rádszálnak és a csicskájuk leszel. Ha rájuk támadsz egyedül az nem megoldás. Legyen a hátad mögött egypár súlyosabb arc és úgy bunyózzatok össze akkor valamennyire tisztelni fognak.

A cigók olyanok, mint a kutyák meg kell mutatni hol a helyük.

2010. máj. 28. 09:47
 6/9 anonim válasza:

Én rasszista vagyok.(megvan rá az okom).

Szerintem azért érdemes megprobálni megkérni szépen öket hogy hadjatok békén.

2010. jún. 4. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Jobb, ha kerülöd őket.
2010. jún. 4. 19:06
 8/9 A kérdező kommentje:
prbálom elkerülni csak másik városba járunk suliba és muszály azzal a busszal menni amivel ők meg azzal jönni haza :S de télleg egy rossz szót nem szólok nekik és mégis dumálnak meg fenyegetnek
2010. jún. 6. 21:21
 9/9 anonim válasza:
Keresd fel a helyi Jobbik-os pártirodát, kérj tőlük segítséget :)
2010. nov. 1. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!