Mennyire emlékezhetnek az emberek az általános iskolai osztálytársaikra 5-(10) év után? Osztálytalálkozót hány év után szoktak tartani?
Figyelt kérdés
Mert én nagyjából mindenkire emlékszem így 5 év után.ma 17:11
1/6 anonim válasza:
Mindenkire emlékszem, nyilván azokra jobban, akikkel jóba voltam.
2/6 anonim válasza:
Én már 15 éve végeztem az általános iskolával, kapásból már csak egy néhány emberre emlékszem jobban, akikkel utána is tartottam kapcsolatot, de ha megnéznék egy pár fényképet valószínűleg sok minden visszajönne.
3/6 anonim válasza:
Ne hülyéskedj
98-ba végeztem általánost, mégis emlékszem, viszont az ovisokra nem
4/6 anonim válasza:
Én anno nem annyira voltam nagy barátságban az osztálytársakkal (másik osztályból volt egy-két barátom). Alig emlékszem rájuk. Volt olyan, akivel össze futottam az utcán, köszöntünk egymásnak, utána kb fél órát azon agyaltam, na őt honnan ismerem. Mire rájöttem, hogy általános osztálytárs volt...
Annyira nem volt összetartó az osztály, hogy mi egyáltalán nem tartottunk azóta se osztálytalálkozót (2007-ben végeztünk). Se az 5., se a 10., se a 15. évre. A 20. évre se fogunk szerintem, se az összes többire.
Amúgy a középiskolai osztálytársakkal se tartottunk találkozót még egyszer se.
5/6 anonim válasza:
Ne haragudj elég szomorú lenne, ha 5 év után nem emlékeznél azokra akikkel 8 évig majdnem egész évben együtt voltál.. nekünk most volt 35 éves találkozónk, mindenkire emlékszem! Mi 5 évente tarunk mert szerencsére jó osztály voltunk és mindenki várja már, hogy mikor ülünk megint össze...
6/6 anonim válasza:
Majdnem ötven éve ballagtunk. Tudom a teljes névsort, és mindenkiről tudok dolgokat: többet- kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!