Ti elmennétek az ötéves osztálytalálkozótokra, ha nem lenne jó kapcsolatotok a volt osztálytársaitokkal?
Ha neked nem fontos, hogy csakazértis megmutasd nekik, hogy mire vitted, akkor szerintem sincs miért elmenni. Ha van olyan ember köztük, akivel szívesen tartanád a kapcsolatot, azt az osztálytalálkozó keretein kívül is lehet, sőt még jobb is.
Hasonló helyzetben én sem mennék el, ugyan miért kellene olyan embereknek bármit is bizonyítanom, akik lenéztek és semmibe vettek?
Hasonló helyzetben voltam én is a gimiben. Ha lesz osztálytalálkozónk, nem hiszem, hogy el fogok menni.
Kialakítottam már a saját társaságomat, a saját baráti körömet. Inkább velük töltöm az időt.
Mutassa meg, hogy mire vitte, ki lett belőle...
Egy olyan ember, aki nem tud továbblépni a középiskolás sérelmein. Azóta lehet, hogy 5x megváltoztak a volt osztálytársaid.
Ha ilyen a hozzáállásod, akkor ne menj el. Ennyire egyszerű. Így bármennyire kedvesek lennének hozzád, te úgysem éreznéd jól magad.
Nehéz dolog ez, mert én is sokat változtam, és lehet, hogy közülük sem mindenki olyan már, mint régen, de sajnos tudom, hogy a legtöbben még mindig azok a rosszindulatú kamaszok, akik annak idején voltak, és ha kedvesek is lennének, az csak álkedvesség lenne. Viszont a tanáraink is ott lesznek, akikkel jó volna találkozni, és egy-két embert szívesen látnék újra, de a maradék harmincegynehányat nem. Dicsekedés végett pedig semmiképp sem szeretnék elmenni, mert nem olyan vagyok...
Mindesetre köszönöm a válaszokat, még úgyis odébb van, magamat ismerve előtte lévő este fogom eldönteni, hogy elmegyek-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!