Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti elmentetek az 5 éves gimis...

Ti elmentetek az 5 éves gimis osztálytalálkozótokra? ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

2015. márc. 15. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmentem, most volt ősszel, bár nagyon nem akartam. Végül nem bántam meg :)
2015. márc. 15. 19:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nemsokára lesz. Én nem fogok elmenni, mert kiközösítettek, évekig napi szinten hallgattam, hogy ronda vagyok.
2015. márc. 15. 19:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Gimisre elmentem :)

viszont általános iskolásra nem mennék el, ha lenne, utálom őket

2015. márc. 15. 19:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha érdekelne valamelyikük, akkor tartanám vele a kapcsolatot vagy leinformálnám Fb-n.

Arra meg, hogy ki hogy neveli a gyerekét, vagy hogy nekem miért nincs típusú kérdésekre nem vagyok kíváncsi!

2015. márc. 15. 19:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Általános 5 évesre elmentem, akkoriban volt csajom, jól ment az egyetem, voltak terveim. Plusz anno elég sokat voltam szívatva, gyenge is voltam, ronda is, meg én voltam a "stréber" pedig nem is tanultam kifejezetten sokat. És megmondom őszintén, jó érzés volt, hogy láttam az egykor engem lenéző embereket "szenvedni" és azon szomorkodni hogy miért minimálbéren dolgoznak egy gyárban.

Szakközepes osztálytalálkozót páran mindig próbálnak szervezni, 5 éves az kimaradt mert mindenki szart is rá. Osztályközösségünk nem létezett, klikkesedés volt, és ott is folyamatosan megkaptam hogy ronda vagyok, meg "nyomorék". És akik "haverjaim" voltak, azok azóta nem is kerestek, rám se bagóztak, innentől pont leszarom mi van velük.

Lassan 10 éves találkozónk lesz, várhatóan arra sem megyek el, nem érdekelnek már a régi sérelmek, nem akarok se felvágni, se lenézni senkit, csak szimplán feleslegesnek tartom elpazarolni egy napom számomra vadidegen emberekre.

2015. márc. 15. 19:31
 6/15 Ensam skog ***** válasza:
100%
Nem mentem mert pont nem voltam itthon.
2015. márc. 15. 19:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
En anno elmentem, de az evfolyam talakozo volt. Kevesen voltak az osztalybol, es inkabb azok, akiket nem birtam. Ok szerveztek a 10 evest... Inkabb elmentem Agardra strandolni.
2015. márc. 15. 20:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék el, akikkrl Jóban voltam azokkal tartom a kapcsolatot hetente két hetente találkozunk együtt nyaralunk (4-5 ember. A többivel minek jopofizzak ha utána úgysem tartjuk a kapcsolatot soha...
2015. márc. 15. 20:27
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én elmentem. Bár tiniként nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, mégis jó volt újra találkozni, kicsit olyan érzés volt, mintha megállt volna az idő érettségi óta. Hihetetlen, de ez is már 4 éve történt, hamarosan újra találkozó.

Voltak páran akik nem jöttek el, mert külföldön dolgoztak, és nagyon körülményes lett volna egy napért hazautazni.

2015. márc. 15. 20:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk tavaly volt, nem mentem el. Sohasem szerettem a volt osztálytársaimat, gazdag, elkényeztetett, beképzelt gyerek volt a nagy részük, a maradék meg a kevésbé gazdag de a gazdagok fényében sütkérező fajta. Elég volt 4 évig nézni és hallgatni őket, eszem ágában sincs bármikor újra találkozni velük. Egyébként nem hívtak meg az osztálytalálkozóra, utólag tudtam meg, hogy volt. Láttam egy képet róla, puccos étteremben, puccos ruhában ülnek az asztalnál a 30 évvel fiatalabbra sminkelt osztályfőnökkel aki szintén nem volt a szívem csücske. Őszintén szólva, ha meghívnak sem mentem volna el.

Egy barátnőm van abból az osztályból, vele a mai napig kapcsolatban vagyok, a többiek nem érdekelnek. Amúgy a barátnőmet sem hívták meg.

2015. márc. 15. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!