Melyik volt a leghumorosabb eset ami veletek vagy az osztálytársaitokkal történt általános és vagy középiskolában?
Hogy mi volt? Éppen elkezdődött a fizikai óra. A fizikatanár magyarázta a gravitáció törvényeit. A lányok leveleztek, a fiúk rajzoltak. Ekkor megjelent egy repülő csészealj az ablak mellett. Az ablakok váratlanul kinyíltak. Kiszállt három szürke, és magával vitt tíz tanulót, a többiek bevizeltek a félelemtől. A tanár is eszméletét vesztette. Hatott rá a gravitáció.
Az óra végére a szürkék visszahozták a tíz tanulót, természetesen agyonkísérletezve. Alig tudtak megmozdulni. Majd, a tanár ismét elájult, és mindenki újra bevizelt. Az egyik földönkívüli elmagyarázta, hogy a mágneses polaritással ki lehet küszöbölni a gravitáció problémáját. De a tanár meg sem tudott szólalni. Végül az idegenek elmentek, mert vége lett az órának, és a csengő hangjáról azt hitték, hogy a katonaság észrevette őket.
Mind a mai napig nem felejtem el.
Egy büdös szájú rám lehelt és behánytam.Halál komoly!
Az osztálytársaim hozták a törlőkendőt, én meg feltöröltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!