Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Melyik volt a leghumorosabb...

Dubliners kérdése:

Melyik volt a leghumorosabb eset ami veletek vagy az osztálytársaitokkal történt általános és vagy középiskolában?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Általános iskolában történt,hogy a Pista úgy nevetett hogy beszart...
2012. nov. 30. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Véletlenül játszottunk a kémiaszertárban és leégett az iskola.
2012. nov. 30. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Középiskolában gyakorlati napunk volt és vártuk a gyakvezetőt. Eközben észrevettük, hogy egy egér szaladt ki a lépcsők alól. Ahogyan az egeret figyeltük, az éppen az elkéséstől rettegő osztálytársunk ráugrott és széttaposta. Ő nem tudta, hogy ott az egér.
2012. nov. 30. 23:56
 4/5 anonim válasza:

Hogy mi volt? Éppen elkezdődött a fizikai óra. A fizikatanár magyarázta a gravitáció törvényeit. A lányok leveleztek, a fiúk rajzoltak. Ekkor megjelent egy repülő csészealj az ablak mellett. Az ablakok váratlanul kinyíltak. Kiszállt három szürke, és magával vitt tíz tanulót, a többiek bevizeltek a félelemtől. A tanár is eszméletét vesztette. Hatott rá a gravitáció.

Az óra végére a szürkék visszahozták a tíz tanulót, természetesen agyonkísérletezve. Alig tudtak megmozdulni. Majd, a tanár ismét elájult, és mindenki újra bevizelt. Az egyik földönkívüli elmagyarázta, hogy a mágneses polaritással ki lehet küszöbölni a gravitáció problémáját. De a tanár meg sem tudott szólalni. Végül az idegenek elmentek, mert vége lett az órának, és a csengő hangjáról azt hitték, hogy a katonaság észrevette őket.

Mind a mai napig nem felejtem el.

2012. dec. 3. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy büdös szájú rám lehelt és behánytam.Halál komoly!

Az osztálytársaim hozták a törlőkendőt, én meg feltöröltem.

2013. jan. 7. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!