Osztálytalálkozó.Ti elmennétek ha feszültséggel teli ès kínos lenne?
Osztálytalálkozónk lesz a jövőhónapban.
A történet ott kezdődik hogy èn az osztályból egy két emberrel voltam jóban,velük beszélek is.Volt egy lány csapat,tudjátok be jött ez a gazdag meg szegèny klikesedés.Èn voltam a szegény csapatban, ők pedig a gazdagban. Sose szerettek, mindig piszkáltak.Miután már nem jártunk egy osztályban akkor is érezhető volt a feszültség.Azóta viszont történtek dolgok.Mégpedig volt egy szerelmem,alalkult a kapcsolatunk.Az egyik hölgy(mert a srác abból a baráti társaságban van) mindig ellenem fele beszélte.Aztán a kapcsolatom megromlott a sráccal
több èv után, szó szerint könyörögtem neki hogy bánjon velem normálisan és vegyen ember számba.Meguntam ezt hogy minden nap könyörgöm,mondtam hogy akkor ennek legyen vége.Rá pár napra kiderült hogy azzal a nővel van együtt.A srác nekem elmondta a nőt mindennek, de a végére össze jött vele.
Nekem személy szerint nagyon fáj, mert az életem nagy darabját vették el tőlem.
Kínos is lenne mellesleg azt is tudom hogy én nem bírnám ki hogy ne szóljak be nekik párszor.
Nem tudom mit tegyek,ti mit tennétek?
Miért kellene? Nem kötelező.
Az egészet nem is értem: van munkahely, ahol több időt töltöttem el, mint gimnáziumban, mégsem járok össze velük.
Nyilván nem mennék el. Egészséges pszichével ez nem lehet kérdés.
A te fejedben miért fordult meg, hogy egyáltalán elmennél? Mi az az ok? Mit gondolsz, mi fog történni, ha nem mész valahová, ahová nem akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!