Lehetséges, hogy azért nem hozták már azok sem a 15-20 éves osztálytalálkozónkra a párjukat, akik korábban szokták, mert régebben még presztízskérdést csináltak belőle, de most már menekülnek otthonról?
Figyelt kérdés
tegnap 15:36
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem, inkább más oka lehet szerintem.
19 szavazat
1/11 anonim válasza:
Szerintem alapból nagyon fura vinni a párodat egy osztálytalálkozóra. Minek? Az ilyen reunionok a nosztalgiázásról kellene, hogy szóljanak, ergo aki nem is ismerte a többieket, nem fogja élvezni.
Lehet, hogy azoknak is, akik eddig elvitték a párjukat, megjött az esze.
2/11 anonim válasza:
Szerintem is furcsa vinni, főleg ha a másik nem abba a suliba járt és senkit nem ismer.
Akkor gyakorlatilag vagy ki van záródva minden beszélgetésből vagy vele kell foglalkozni, nehogy rosszul érezze magát.
4/11 anonim válasza:
Vagy a párjuknak dolga volt, nem volt kedve menni, esetleg kapcsolaton belül is Önálló emberek maradtak és el tudnak mozdulni a másik mellől?
5/11 anonim válasza:
Barátnőmnél úgy volt megszervezve, hogy az iskolában tartott találkozón csak a volt diákok, osztályfőnök, az esti bulin pedig a párok is jelen lehettek.
6/11 anonim válasza:
2006-ban ballagtunk általánosból. Azóta kétszer volt osztálytalálkozónk. A másodikra már nem mentem el, mert az "osztály" fele, hozni akarta férjét-feleségét gyereket. Szerintem az már nem arról szólt volna, így nem is érdekelt. El se mentem. Szerintem se való elvinni, de ez az én begyöpösödött véleményem.
7/11 Metionin válasza:
Inkább az a kérdés, hogy előtte minek vitték.
8/11 anonim válasza:
Férjemék találkozóin sose voltam. Mindig maguk voltak.
Nálunk viszont szokás volt párban menni eleinte. Aztán az említett időszakra, már volt jópár válás, sőt özvegység is.
Akkor megbeszéltük, hogy csak magunk leszünk ezentúl.
9/11 anonim válasza:
Az, hogy párokkal vagy nélkülük van megtartva egy osztálytalálkozó, attól függ, hogy hogyan van szervezve. Ez egy fontos kérdés, és már előre meg szokták beszélni, és az van, amit a többség szeretne. Szerintem nincs semmi kivetnivaló abban, hogy ha viszik a párjukat az emberek, és abban sem, ha úgy van szervezve, hogy mindenki egymaga megy.
10/11 anonim válasza:
Nekem már eleve az fura, ha valaki elviszi oda a párját. Ha osztálytárs volt, rendben van, különben szerintem felesleges az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!