Mit mesélnél 10 vagy 20 éves osztálytalálkozón?
Hát ne haragudj de nem ezt kell mesélni. Nem hiszem hogy egy örömteli találkozón felkellene sorolni a halál eseteket. Meg a hitel sem oda való téma. Ehhez senkinek semmi köze.
De beszélhetnél a férjedről milyen jól megvagytok. Vettetek házat amit csinosítgattok mindig. Illetve a gyerekeidről milyen ügyesek, okosak, hány évesek. Az új babáról fiú lesz vagy kislány. Végül is ez történt veled( férj, gyerekek, ház)
Ezek tök átlagos dolgok. Végülis egyszer mindenki családot alapít.
Viszont nem tűnsz valami boldognak. Ezzel kellene kezdened valamit.
Szerintem is hagyd ki a hitelt, meg a haláleseteket, meg azt, hogy nem dolgoztál a gyerekek óta, ezekhez senkinek semmi köze. Ahogy az előttem szóló is írta, a pozitív boldog dolgokat emeld ki.
Nekem is úgy tűnik, hogy kicsit leírod magad, magatok. Jó családnak tűntök, akik kitartanak egymás mellett, jól megvagytok nagy támogató család nélkül is, azért ez nagyon sok!
Amúgy tökre nem kell mindent elmesélni, meg van az az embertípus, aki megérzi rajtad, hogy bizonytalan vagy, elkezd faggatni, utána meg azon csámcsog.
Èn elmentem a 10 éves osztálytalálkozóra, nem volt túl jó élmény, el is döntöttem, hogy többet nem megyek el. Manapság már nem ugyanaz a feeling mint anyáink idejében volt, most már nagyjából mindent megtudsz két kattintással a másikról, nagyjából azt, amit el is mesélnek az emberek.
Először is ha nem szeretnél elmenni osztálytalálkozóra akkor nem kell.
De ha elmész, az osztálytalálkozónak nem az a célja hogy te részletes történetet mondj el minden részlettel.
Plusz kicsit azt látom hogy negatívan állsz hozzá az életedhez ami osztálytalálkozótól függetlenül rossz dolog.
Imádok osztálytalálkozókra járni, az általános iskolás még jobb szokott lenni, mint a gimis. Nem kell az egész életedről mindenki előtt beszámolni. Férjhez mentél, most várjátok a harmadik gyereket, x településen laksz, ennyi. Ha valaki rákérdez a munkára "Most a gyerekek miatt nem dolgozom." Nem kell túlragozni.
Viszont ahogy halad előre a buli, mindig kialakulnak kisebb, bizalmasabb beszélgetések, amikor már nem a vetítés van, akkor elmondhatod, ami a szívedet nyomja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!