Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mesélnél 10 vagy 20 éves...

Mit mesélnél 10 vagy 20 éves osztálytalálkozón?

Figyelt kérdés
általánosból 20 éves osztálytalálkozót szerveznek,ilyenkor illik röviden összefoglalni az életed azóta. gondolkozom mit mondhatnék?apám pont 8. utáni nyáron meghalt,ez miatt is 4 középsuliba jártam,16 évesen boltba dolgoztam,érettségiztem,20 évesen anyámmal megszakitottam a kapcsolatot,22 évesen mamám meghalt,senkin nem volt,párommal összejöttünk,kocsi,jogsi,közben vagy 5 albérletben éltünk,10 év alatt,most várjuk a harmadik gyereket,és 20 éves hitel házra,közben anyja,apja,mamája meghalt.gyerekeket és házunkat csak mamája érte meg,nem is tudtuk kivel megosztani az örömöt nagyon. munkája ugyanaz,én ezalatt még nem dolgoztam gyerekek óta,vannak tervek,de csak égetem magam,mégis miről beszéljek? igaz sokan onnan még abban a faluban élnek és ott nevelte a gyerekét is,van akinek még nincs gyereke.,pedig egy korosztály vagyunk. veletek mi történt 10 -20 év alatt? mindenki érdekel
2023. szept. 13. 04:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nálunk valahogy nem divat ez az osztálytalálkozó, főleg általánosban nem.

Hogy mit tudnék mesélni?

16 éve ballagtam a nyolcadikból. Közeli kisvárosban középiskola, jogosítvány, nyelvvizsga, érettségi. Utána egyetem, 2 diploma, pontosabban alap + mesterszak. Felkerültem pár évre Budapestre dolgozni, majd 2020-ban a járványra való tekintettel hazajöttem. Most újra abban a faluban élek, ahol felnőttem. Viszonylag stabil munkahelyem van immár 7 éve, nemrég lett egy másodállásom is. Autóm nincs, hitelem sem, párkapcsolatom és gyerekem sem. 2 nagyszülő nálam is meghalt az elmúlt években, de mindkettő 90 feletti volt. Rajtuk kívül szerencsére a közeli rokonaim jól vannak.

De ilyen részletesen azért nem mennék bele. Talán nem az a lényeg, hogy kinek mennyi hitele/megtakarítása/elhunyt rokona van.

2023. szept. 15. 14:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!