Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytalálkozó.Ti elmennétek...

Osztálytalálkozó.Ti elmennétek ha feszültséggel teli ès kínos lenne?

Figyelt kérdés

Osztálytalálkozónk lesz a jövőhónapban.

A történet ott kezdődik hogy èn az osztályból egy két emberrel voltam jóban,velük beszélek is.Volt egy lány csapat,tudjátok be jött ez a gazdag meg szegèny klikesedés.Èn voltam a szegény csapatban, ők pedig a gazdagban. Sose szerettek, mindig piszkáltak.Miután már nem jártunk egy osztályban akkor is érezhető volt a feszültség.Azóta viszont történtek dolgok.Mégpedig volt egy szerelmem,alalkult a kapcsolatunk.Az egyik hölgy(mert a srác abból a baráti társaságban van) mindig ellenem fele beszélte.Aztán a kapcsolatom megromlott a sráccal

több èv után, szó szerint könyörögtem neki hogy bánjon velem normálisan és vegyen ember számba.Meguntam ezt hogy minden nap könyörgöm,mondtam hogy akkor ennek legyen vége.Rá pár napra kiderült hogy azzal a nővel van együtt.A srác nekem elmondta a nőt mindennek, de a végére össze jött vele.

Nekem személy szerint nagyon fáj, mert az életem nagy darabját vették el tőlem.

Kínos is lenne mellesleg azt is tudom hogy én nem bírnám ki hogy ne szóljak be nekik párszor.

Nem tudom mit tegyek,ti mit tennétek?

nov. 26. 06:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék, nem pazarolnám jelentéktelen emberekre az időmet.
nov. 26. 09:10
 12/33 Kólauborkával ***** válasza:
0%
Na, miattatok nem lehet összeszervezni egy értelmes osztálytalálkozót, most már ezt is tudom!
nov. 26. 09:17
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nem volt gáz a helyzetem az osztályomban, de nem is voltunk annyira jóban, hogy 10 év után még látni akarjam őket a szabadidőmben. Mondjuk meg sem hívtak a találkozóra, mivel már ballagáskor szóltam, hogy engem ne várjanak.
nov. 26. 09:46
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
#12: Egy értelmesre bármikor elmennék, értelmetlenre minek?
nov. 26. 09:55
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

"A srác nekem elmondta a nőt mindennek, de a végére össze jött vele." Én azt gondolom, hogy ezzel csak nyertél és nem vesztettél semmit. Ha igazán szeretett volna, akkor sosem hagy el.

Amúgy nem mennék el. Az általános iskolain csak pár embert volt, ott nem voltam. Gimis pedig egyáltalán nem volt.

nov. 26. 10:19
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Be nem tennem a lábam

Általános iskolaiakat 15 éve nem láttam

A gimiseket 11 éve

Hála az égnek

Facebookon 10-12 évvel később jelölgettek de azóta már töröltem mindet

nov. 26. 10:42
 17/33 anonim ***** válasza:
12%
Persze, hogy mennék, mi az hogy? Tizenévesen az a tipikus szegény, stréber kislány voltam, akinek nem voltak barátai, túl okos és különc volt a többiekhez, nem értettem velük szót. Mostanra amúgy bejött az élet. Úgy jelennék meg a találkozón, mint egy királynő, egy díva! Vonulnék a vörös szőnyegen, csili-vili dögös ruhákban, mint Beyoncé. Testemen méregdrága ékszerek, lóg mindenhonnan, nyak, kéz tele fukszokkal. Akik kedvesek lesznek velem, azoknak adok egy párat, tudom nekik nem tellik erre... Természetesen smink, rúzs, műkörmök, plasztik cickók alap.. Nagyot néznének, hogy a szende, szűz kislányból micsoda hercegnő lett... Szerintem elakadna a lélegzetük a döbbenettöl..
nov. 26. 10:54
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék el egy ilyenre én sem. Eleve rossz érzések vannak benned, teljesen jogosan, így meg tényleg felesleges elmenni, csak magadat bünteted vele, amit meg nem kellene.
nov. 26. 11:03
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, főleg ha tudom, hogy nem tudom megállni a beszólogatást. Ilyen esetben sajnos te lennél megbélyegezve kötekedőként.
nov. 26. 11:10
 20/33 anonim ***** válasza:
50%
19# Minek beszólogatni?
nov. 26. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!