Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kollégiumban nagy wc-zes ?...

Kollégiumban nagy wc-zes ? Mennyire vagytok szegyenlosek?

Figyelt kérdés

Most kezdtem az egyetemet kollegiumban es a szegyenlosebb fajatju vagyok.

A mi szintunk csak a fiuke. A wc sajnos eleg bena, na meg a zuhanyzo is. Sokan ugy viszik a wc papirt a kezukben teljesen leszarjak ki hallja meg oket ulni a wc-n, siman kiegedik egymas kozott ezeket a hangokat.

Mikor nagy wc-zek (meg a tobbiek is) nyilvan mindenfele gaz hangok vannak. Ti ezeket nem erzitek cikinek?

Hogyan oldjatok a szegyenlosseget? Tippek?

Van aki csak vallra dobott torolkozovel megy zuhanyozni aztan a fel folyoso latja a borotvalatlan nemi szervet.

En meg a belgaz hangokat is cikinek erzem. A ket veglet :D

szept. 7. 23:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekünk szobatársaimmal volt egy külön szobacsoportunk csak a reggeli kulafotóknak. (Gimi, elsőév)
szept. 8. 15:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Aminek ki kell mennie, azt ki kell engedni. No para!
szept. 8. 21:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondjuk anno sokat segített, hogy a családomban se kezeltük ezt soha tabuként. A nővérememl elválaszthatatlanok voltunk gyerekként, de ezt annyira szó szerint kell érteni, hogy mikor fürödtem, akkor bejött, leült szarni, és közben kibeszéltük a napunkat, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Ettől még idegenek előtt a kollégiumban kicsit szégyenlős voltam - egészen addig, amíg a második héten nem jött rám a cifra, ott nem volt opció az sem, hogy majd megvárom, míg nem lesz senki, vagy amíg lefekszenek aludni, ott azért imádkoztam, hogy érjek ki azelőtt, hogy az ánuszom feladná a hősies harcot. Utána már én voltam az, aki leplezetlenül lóbálta a budipapírt, és nem, hogy bejelentettem, hogy megyek szarni, de még ki is beszéltük a szobatársaimmal, hogy milyen volt.

Egyébként már rég dolgozom, minden munkahelyemen belebotlottam valahogy egy emberbe, akivel bejelentjük egymásnak, ha megyünk szarni, vagy épp szartunk egy jót munkaidőben.

A zuhanyzás meg nem volt kérdés, úszni jártam gyerekként, meztelenül tudoltunk előtte-utána, a középiskolás koliban meg csak egy zuhanyzón volt függöny, de az volt a dedikált masztizuhanyzó, szóval ha csak nem akartad, hogy az egész szint tudjon róla, akkor elmentél a rendesbe, és az ilyen jellegű igényeid megoldottad máshol.

szept. 8. 22:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak fiúk vannak azon a részen, akkor semminek nem kéne cikinek lennie egymás között.

Én simán lennék majdnem mindenhol full meztelen. Legalább is, ha nem zavarna senkit. Vagy legalább a többséget.

Szerintem a fingásnak se kéne szégyennek lennie. Sima egymás előtt nagy wc közben.

szept. 9. 17:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok valaszt! Az elmult par napban sokat oldodott a szegyenlossegem. Tenyleg nincs min fennakadni egy koliban :D
szept. 10. 22:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj.

Én is cikinek gondoltam. Koedukált volt a WC, 8 fülke és kettőre abból ráragasztottak egy "NŐI" feliratot. Ott volt kuka a menzeszes dolgoknak.

Eleinte én is szégyenlős voltam. Ruhában jártam fürdeni, vittem a pizsomát is. Kakilni 3 naponta kakiltam kB több héten keresztül. (Bár idegen helyen ez elő szokott fordulni velem, hogy egyszerűen nem megy)

Aztán megszoktam, hogy ott lakók és már én is csak egy szál törölközőben mentem zuhanyozni és nyugodtan kakiltam.

Te magad is írtad, hogy már oldódtál. Hajrá! Nem lesz itt gond :)

szept. 27. 07:45
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Ezt minek kell kiemelni? Kaptál egy csomó választ.
szept. 27. 10:38
 18/19 anonim ***** válasza:
23%
Miért, kukkolnak a többiek?
szept. 27. 12:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én amig szégyelltem azt csináltam hogy amikor jött a rottyantás lehúztam a wc-t hogy elnyomja a hangot.
szept. 27. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!