Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez a telefon beszedéses...

Ez a telefon beszedéses rendelet a kollégiumokat nem fogja érinteni, ugye?

Figyelt kérdés

Most arra gondolok (nem tudom, hogy elfogadták e vagy se, de én úgy hallottam, hogy igen), hogy ha megyünk reggel suliba le kellesz adni a telefonokat.

Na most ez csak a suliban lesz így, igaz? Tehát a kollégiumban használhatjuk majd ugyanúgy. Remélem jól értelmeztem és így van, ahogy írom. Mert elég nagy kicseszés lenne ha már este amikor a szobánkban vagyunk akkor se használhatnám hanem beszednék.

júl. 28. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az iskolában, tanóra alatt nem lehet nálad telefon, csak kivételes esetben, amikor annak használata az oktatás speciális tárgya.

Tanítás végén megkapod.

júl. 28. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Várjunk, ez egyetemekre nem lesz igaz nem?

Lusta vagyok negnézni.

júl. 28. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező:

Nálatok, Szabolcsban kifejezetten hasznos lenne nem okostelóval rohangálni a suliban. Én úgy tudom, hogy elfogadták...

Azt nem gondolom, hogy ez kolikra is érvényes lenne; sztem csak tanulóidőben. Esetleg a kolégiumban abban az idősávban nem lehet nálad, amikor kötelező házizás, tanulás van előírva.

Hogy ez nálatok, Szabolcsban így van és mondjuk GYMS-ban is, azaz területileg nincs szabályozva, azt nem tudom, de nem gondolnám.

júl. 28. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:

#2 Én nem tudom, hogy ott mi hogy van. Közoktatásról szólt emlékeim szerint, így nem hinném.

#3 Hát mert ugye úgy szól, hogy az oktatási intézményekben, és valamilyen szempontból a kollégium is oktatási intézmény, nem?

júl. 28. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
A kollégium nem közoktatási intézmény. Az általános iskolák, és középiskolák (gimnáziumok, technikumok, szakiskolák, stb.) tartoznak ide.
júl. 29. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok...

Hogy mi a rendelet és a gyakorlati élet mit diktál, hol hogyan tartják be, azt nem lehet előre tudni.

Ahogy utaltam is rá, hogy a térségedben, Szabolcs-Sz-B megyében és a régióban a szociokulturális tényezők arra engednek következtetni, hogy nálatok mindenképp szükséges lehet.

Mondjuk a nyugati országrészben és a fővárosban már nem ennyire eszenciális, de mindenképp javallott lenne.

Mondjuk ha rajtam múlna, nem csak Szabolcsban, hanem minden régióban érvénybe hoznám és betartatnám.

júl. 29. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:

5

A rendelet konkrétan a(z)

Általános Iskolát

Gimnáziumot

Szakgimnáziumot

és Kollégiumot (foglalkozási időben)

említ meg. Tehát a Technikumokba továbbra is lehet használni.

aug. 10. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!