Jobban éreztétek magatokat a 90-es, 2000-es években?
Arra gondolok, hogy nem volt ennyire szabályozva az élet minden területe, ti örültök, hogy számotokra könnyítő szabályozások vannak, vagy éppen sok a rengeteg törvény, rendelet, ami régen nem volt, és nem foglalkozott vele senki.
- avarégetés szabályozása
- dohányzás betiltása rengeteg helyen
- játékgépek elvitele a vendéglátóiparból
- 30-as táblák kihelyezése mindenhova
- magánterület, belépni tilos táblák mindenhol, ahol eddig szabad volt
- rossz állattartás kemény büntetések
- zajrendeletek
Nem.
Egy rakást szabályt felsoroltál, aki jórészt minket véd, mégis hogyan éreztem volna jobban magam attól, hogy nem voltak? Baromira örültem, hogy végre nem vehettem meg apámnak a cigarettát, amit aztán az arcomba füstölt.
Ráadásul ezek nagy része a 2000-es években már megvolt.
- avarégetés szabályozása
K*rva szar volt végigmenni az utcán, mikor az összes nyugger kint égette az avart.
- dohányzás betiltása rengeteg helyen
Ez abszolút pozitív.
- játékgépek elvitele a vendéglátóiparból
Ez is.
- 30-as táblák kihelyezése mindenhova
Ez is, lakóövezetben nem kell száguldozni.
- magánterület, belépni tilos táblák mindenhol, ahol eddig szabad volt
???
- rossz állattartás kemény büntetések
Pozitív.
- zajrendeletek
Pozitív, csak be is kellene tartatni.
azért nem írtál ki mindent...
Bologna, TB, GDPR, kp/kártya...
A 90-es éveknél eddig mindent csak rosszabbnak látok. Természetesen az sem volt tökéletes, messze sem, de azóta, amit civilizáció fejlődésének hiszünk (technológia, okoseszközök stb), az valójában nagyon erősen porba taszítja az emberiséget, s visszafejlődést jelent
"- rossz állattartás kemény büntetések"
Ööö...ezzel mégis mi a bajod? Jobb volt, amikor még nem büntették egyáltalán a szándékos állatkínzókat?
Semmi bajom ezekkel a szabályokkal, megnyugtatok mindenkit. :)
Csak ti hogy látjátok, mennyire változott az életetek. Erről szól a kérdés. :)
És ne veszekedjünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!