Hány éves voltál 2000- ben?és melyik volt életed legjobb szilvesztere?
4 éves voltam
Nem emlékszem a szilveszterre
Legelső emlékem nekem is hasonló volt,ment a saskabaré, ablakból néztünk a tűzijátékot,este ettuk a lencsét és a malacot
18
katasztrofális volt a 2000-es szilveszterem
elmentünk egy bárba benyomni néhány tequilát voltak egy páran de nem volt teltház, de ennyi aztán egy óra másfél múlva visszamentünk a lakásra
otthon kellett ülni és nézni ahogy a lépcsőház gangos udvarból durrognak a tüzijátékok és annak fényeit ami enyhén se volt egy nagy élmény ennél még az is jobb lett volna ha maradunk a bárban vagy natúrban részegen felmegyek megnézni a tüzijátékot egyedül
Tök sötét volt még a tévé se mehetett
Mindegy kaptunk egy üveg Dom Perignont ajándékba én azt egyedül megittam némi Martinit utána ráhúztam aztán a tök sötétben már igencsak részegen elaludtam
Rendkívűl mérges voltam
3 éves voltam, tehát nem emlékszem rá. Viszont a szüleim szerencsére végigkamerázták a gyerekkoromat, így erről az estéről is van felvétel. Nálunk gyűlt össze az egész család, nagyszülők, unokatestvérek stb, volt sok kaja, és egy torta amin a 2000-res felirat volt megy egy malac figura.
Életem legjobb szilvesztere az volt amikor 19 évesen 3 unokatesómmal elmentünk bulizni. Sosem voltam szórakozóhelyen (egyébként azóta sem), szóval tök jó élmény volt meg tetszett úgy az egész.
Én nem emlékszem a 2000-es szilveszteremre. 10 éves voltam akkor, tehát nyilván otthon voltam a szülőkkel. Mi is mindig jól kidíszítettük a lakást.
A szilvesztereim általában nem sikerültek valami jól. Az egyik legjobb még valamikor 13-14 éves korom körül volt, mikor egyik barátnőmhöz átmentem és társasoztunk. A másik meg, amikor kb. 20 évesen egy csomó barátommal Pesten sétálgattunk egész éjjel, benéztünk közben bulihelyekre, mekibe, stb.
6 éves voltam. Nem emlékszem hogy telt ez a szilveszter.
Nem volt legjobb szilveszterem, sosem szerettem.
Na, én nyertem itt akkor, 26 voltam 2000-ben, és azt hiszem otthon kuksoltam.
Annak ellenére, hogy volt egy rakat haverom, csak épp egyik se hívott sehova.
Hétköznapokban meg annál többet jöttek, kerestek, nem lehetett lerázni őket.
Csak valahogy mindig a buliknál, újévkor voltam elfelejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!