A legjobb barátnőm megsértődött mert nem vele szilveszterezek hanem a pasimmal?
Aztmondja ő mindig mellettem volt, a pasim pedig nem. Nem a legjobb a párkapcsolatom de szerettem volna végre a pasimmal szilveszterezni, erre barátnőm írogat hogy reméli legközelebb nem hagyom egyedül (most egy sráccal van aki egy idióta de lehetett volna a családjával is)
Hogy reagáljak a hisztijére?
elég gyengén érvel
el kéne fogadnia hogy ha valakinek párkapcsa lesz akkor inkább az az elsődleges, sztem ez már az ő tudatlansága. max köv szilveszternél próbáljatok olyan helyre menni ahová mehettek együtt, vigye ő is meg te is a kant
Miert nem toltitek negyesben a szilvesztert?
Mondjuk azt nem irtad kedvelitek e negyen annyira egymast hogy ez opcio legyen
Ha jol ertem akkor a baratnod veled toltotte volna a szilvesztert es nem a pasijaval?
Harman nem lehetett volna akkor ha kijon a paroddal?
Illetve mint irtad van csaladja es veluk is lehetne szoval nem igazan ertem a pukkadast
En sem toltottem a szilvesztert a baratnommel,es?
Kapaszkodj meg sosem szilvesztereztunk egyutt es akkor mi van?Attol szerehetjuk egymast vagy nem?Gondolom ti amennyit csak tudtok egyutt vagytok es vannak baratnos programok es nem vagytok osszenove ennyi
Nincs igaza hogy haragszik a baratnodnek
Szerintem ne reagalj sehogy,hagyd ra es majd lenyugszik
Ha idegesit akkor pedig hivd fel es mond meg neki normalisan a velemenyed de mondjuk te ismered hogy erre mit is reagalna
Nekem is volt ilyen hisztis baratnom aki mikor nem az volt amit o akart akkor puffogott de aztan megnyugodott vagy bepukkadt es egy ideig nem irt
Azt hitte majd en konyorogni fogok neki,mellefogott mindig :D
Mióta csaja van a haveromnak azóta már velem sem szilveszterezik. Sok éve
Ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!