Hogyan mondjam el a legjobb barátnőmnek hogy nem akarok velük szilveszterezni?
Szvsz ez nem a neked való társaság.
"Legjobb" barátnőd így viselkedik ha van egy harmadik személy is? Lesz@r? Én ezen gondolkodnék el.
Kellemes ünnepeket.
05:25
Na jó, ő nem sz@r le, hanem rajtam viccelődik és beszólogat mások előtt hogy megalázzon, de mikor ketten vagyunk teljesen másképp viselkedik velem :))
Köszönöm, viszont!
Ezért sincsenek barátaim! :) Pontosan leírtad, milyenek is az emberek valójában...
Egyszerűen mond meg neki/nekik hogy nincs kedved és nem mész!
Nekem sincsenek barátaim, csak ezek voltak de már ahogy említettem velük sem tartom a kapcsolatot kb. 1 éve. Kinek kellenek ilyen kétszínű emberek?
Az lesz, meg fogom mondani hogy nincs kedvem. Úgysem veszítek semmit ha emiatt nem fognak hívni többé sehová.
Szerintem is mondd meg hogy nincs kedved.
Barátnőddel azt is közölheted higgadtan, hogy nem esik jól az a viselkedése amikor mások előtt beszól, négyszemközt meg teljesen más.
Erre én is rájöttem.
A legrosszabb az egészben hogy unokatestvérem, így nem tudom teljesen megszüntetni vele a kapcsolatot, pedig szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!