Úgy volt legjobb barátnőmmel szilveszterezek, erre ő a párjával fog. Mit tegyek?
Legjobb barátnőm már hetek óta mondogatja,hogy együtt szilveszterezünk. Hív pár barátnőt,havert és elleszünk,mert a párja is a haverjaival lesz.
Tökre örültem neki,hogy megvan a szilveszterem. Erre tegnap felhív,beszélgettünk és kérdezi,hogy kivel szilveszterezek.. itt kicsit ledöbbentem..mondom veled.. hát őő a párjával fog édes kettesben...na mondom jól van..aztán leraktuk a telefont. Nem akartam telefonba kiosztani,mert pont húgommal ajándékokat csomagoltunk. De leordítottam volna,hogy mit képzel hetek óta mondja ne szervezek semmit,ne menjek sehová ha hívnak,mert majd együtt bulizunk szilveszterkor..erre meg nem... -.-
Nincs pasim.
Húgom meg a pasijával lesz.
Tegnapig úgy volt,hogy vele leszek,ezért sem szervezkedtem,meg kérdezősködtem kinél mi lesz stb.
Ahová hívtak,ott létszám függő volt a dolog és így is többen vannak.Így oda nem mehetek már.
Ma kérdezősködtem,de eddig sehol semmi,senki nem tudja mi lesz. Lehet aztán utolsó pillanatban lesz vmi.
Engem is inkább ez a bunkó stílus készített ki,na meg az,hogy megbeszéltük ezt az egészet és lemondja.
Anyumék nem lesznek itthon,üres lesz a ház,húgom és barátja kettesben akartak lenni,mivel úgy volt,hogy én sem leszek itthon. Húgom mondta nem baj,majd 3-an el mulatunk a lakásban.De én inkább mentem volna vhová,meg ők úgy is jó részt egymással lesznek elfoglalva :(
hát a barátnődtől ez nagyon gáz.mármint nem az,hogy a párjával akar lenni, hanem hogy eddig úgy volt hogy vele leszel, aztán így ráz le.. egyértelmű hogy emlékezett rá, hogy mit ígért neked, csak így könnyebb volt a hülyét játszania.
érdeklődj másoktól, hátha csapódhatsz valakivel. vagy ha van magányosabb ismerősöd, akiről gondolod hogy nincs programja kérdezz rá.
a húgod meg a pasija már eltervezték h együtt lesznek, csak jó indalatúak és nem mondják meg, de szerintem ők is kettesben lennének inkább:S bocsi de magamból kiindulva én is mondanám, hogy nem baj de zavarna
Jó szemét egy barátnőd van már nem azért :S
Velem is csinálták már ezt barátnőim...hívtak ide meg oda, aztán közölték, hogy boccccs, de ők inkább a tévé előtt döglenek az éppen aktuális csődörükkel.
Most egyébként lehet velem is ez fog történni, mint veled, mert én is egyik barátnőmmel buliznék, dehát neki is ott a pasija, aki bármelyik pillanatban keresztbe tehet.
Meg tudom érteni,ha fel hív és mondja,"bocsi,de x mégsem megy a haverjaival hanem velem szeretne lenni,így akkor én vele tölteném a szilvesztert ha nem gond.Majd csinálunk egy utószilveszteri bulit"
De ahogy előadta :/
Utolsó remélem neked nem mondja le a barátnőd :D
én nem tudom még, hívtak 2 helyre de nem tetszenek...
mennék szórakozni, csak kell valaki akivel nekiindulok, onnantól meg elválik
nem jössz? (pesten)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!