A legjobb barátom össze akar jönni egy olyan lánnyal, aki 2 napja összetörte a szívét. Helyesen cselekedek?
A legjobb barátom 1 hete megismert egy lányt. Jóba lettek, randizgattak. Aztán megtudtuk, hogy a lány nem szűz. Én kértem a barátomat, hogy hagyja, de ez miatt majdnem összevesztünk, ezért nem avatkoztam bele. És kettő napja a lány durván lekoptatta.
Én voltam az egyetlen, aki vigasztalta akkor.
És tegnap írta a fiú, hogy lehet hogy újra összejönnek. Mondtam neki, hogy akkor mérges leszek, és hogy rám ne számítson, mert nem akarom hogy a lány újra összetörje, de ha így lesz, akkor természetesen ott leszek a barátomnak.
A pasim azt mondta, hogy nem vagyok igaz barát. Igaza van?
Mit kéne tennem? Nem fogom elviselni a lányt a barátom közelébe.
15/L
Nem nagyon értem az miért kizáró ok, hogy a lány nem szűz?
Ha igazi barát vagy, elviseled mellette azt a lányt, max a véleményedet mondod el, és majd ha kell, ott állsz a barátod mellett.
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem vagyok féltékeny, de amilyen állapotban volt 2 napja, azt nem viselem el még egyszer. Soha senki miatt nem sírt. És tudom, hogy össze fogja törni megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!