Úgy volt legjobb barátnőmmel szilveszterezek, erre ő a párjával fog. Mit tegyek?
Legjobb barátnőm már hetek óta mondogatja,hogy együtt szilveszterezünk. Hív pár barátnőt,havert és elleszünk,mert a párja is a haverjaival lesz.
Tökre örültem neki,hogy megvan a szilveszterem. Erre tegnap felhív,beszélgettünk és kérdezi,hogy kivel szilveszterezek.. itt kicsit ledöbbentem..mondom veled.. hát őő a párjával fog édes kettesben...na mondom jól van..aztán leraktuk a telefont. Nem akartam telefonba kiosztani,mert pont húgommal ajándékokat csomagoltunk. De leordítottam volna,hogy mit képzel hetek óta mondja ne szervezek semmit,ne menjek sehová ha hívnak,mert majd együtt bulizunk szilveszterkor..erre meg nem... -.-
Ja :D
Nem tudom,azért totál idegenekkel nem szeretnék menni :D főleg nekem fel kell utaznom Pestre. Mire onnan elsején haza érek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!