Az jelent valamit, ha a legjobb fiú barátom felhívott részegen?
Figyelt kérdés
Ma este a legjobb fiú barátom felhívott részegen. Tudtam, hogy kint van a haverjaival, és inni fognak, szóval meglepődtem, amiért hívott. Felvettem, kérdezte, hogy kimegyek-e én is, mondtam, hogy nem. A haverjai a háttérből többször bekiabáltak. Másfél perc után mondta, hogy boldog karácsonyt, puszi, szia és letette.
Ez most jelent valamit? Vagy mi volt ez? Vagy csak túlreagálom?
2014. dec. 20. 20:23
1/4 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy BOLDOG KARÁCSONYT, és hogy hiányzol a buliból!
A bekiabálás, meg azt, hogy akik bekiabáltak, azoknak nincs kit felhívniuk, ezért ordibáltak neked!
Nem reagálod túl!
Jól érzed, te!
Pontosan tudod..
2/4 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy a gyerekből később alkoholista lesz és nem valami jó parti. Én ilyennel nem foglalkoznék.
3/4 anonim válasza:
Mert szeret,ha részegen te jutottál az eszébe.
4/4 anonim válasza:
Csak annyit jelent,hogy a haverod beszélni akart és azért hívott fel téged,mert biztos volt abban,te nem fogod elküldeni valahova.Nálunk a férjem régi kollégája rendszeresen felhívja a férjemet amikor részeg és órákig beszél! Ha elfogy a tarifája a telefonról akkor beszól,hívja vissza őt a férjem.No ez az a pillanat amire mindennél jobban vágytunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!