Legjobb baratno + fiu. Segitenetek? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Van az osztalybol egy fiu es a legjobb baratnom tudja h szeretem...de amikor elmondtan neki nagyon megvaltozott es azota ra van maszva a fiura.... szolni nem akarok neki mert tudom h sertodekeny es megsertodik.....ilyenkor mit csinaljak??2014. dec. 16. 15:23
1/3 anonim válasza:
Hát pedig szólj neki. Mégis milyen legjobb barátnő ha rámászik a pasira akiről tudja h tetszik neked? Mondd meg neki, hogy ez rosszul esik neked, észrevehetné magát.
2/3 anonim válasza:
"szolni nem akarok neki"
akkor nézd, ahogy összejönnek a szemed előtt.
3/3 anonim válasza:
Szólj neki. Ha igaz barát, megérti. Ha nem, akkor mutasd meg neki ezt. (amit írtam) Majd leesik neki. Ha nem, akkor szar barát. (ezt is megmutathatod neki) Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!