Mit csinaljak ha tudom hogy a baratnom a hatam mogott kibeszel de nem olyan durvan csak peldaul beleegyez abba ha valaki azt mondja rolam hogy bekebzelt vagyok meg ilyenek? 13/L
És akkor mi van? Kicsit gondolkodj érettebben. A barátság nem azt jelenti, hogy tökéletesnek tartod a másikat. Vagy hogy heves vitákba szállsz érte teljesen feleslegesen is. Lehet, hogy tényleg beképzelt vagy, erre nem gondoltál? Most ne várd el, hogy nekiessen, hogy "nem is igaz, véletlenül sem az" miközben ő is annak gondol. Ne a barátnődön, magadon gondolkodj el, ha nem tetszenek a jelzők, amik visszajutnak hozzád.
Ha jól elvagytok egyébként, akkor szerintem ez nem olyan hatalmas probléma. Esetleg kérdezd meg face to face, hogy mit gondol a kérdésben. Csak ne kezdj vinnyogni ha így is ugyanazt kapod vissza. :) Hát ha szemben tagad, akkor már cikibb a helyzet. De hát 13 évesek vagytok, sok csodát ne várj, még sok a hülye csaj ilyenkor, pár év múlva biztos találsz igazi barátokat is.
..ajánlom figyelmedbe ezt a videót..remélem, segít (még ha csak kicsit is) !:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!