Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyen a legjobb baratno?

Ilyen a legjobb baratno?

Figyelt kérdés

Van egy 12 eve legjobb baratnom, akit mindig en keresek, neha nem valaszol az uzeneteimre, es o sose hiv el sehova. Mar kezdem

Szamomra eleg komoly jelentese van a legjobb baratnonek, nagyon szeretem, barmit lemondanek azert, hogy vele toltsem a napomat. De mar kezdem magam baromi megalazoan erezni, hogy csak en keresem. Ez igy van rendjen?:( megis mit csinaljak?

2014. szept. 29. 20:33
 1/9 A kérdező kommentje:
- mar kezdem* :D
2014. szept. 29. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen "legjobb barátnőm". Csak én kerestem mindig, aztán meguntam és egy idő után már nem hívtam. Ő sem keresett. Számomra átkerült a "volt osztálytárs" kategóriába. Ki lehet heverni.
2014. szept. 29. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Te érzed csak ezt, ő nem ezt érzi, hanem azt, hogy valaki ráakaszkodott. Hagyd már egy kicsit élni, hogy ne teher és kolonc légy rajta, és ne akard vele tölteni az egész napodat, mert ő meg szeretne időnként mással is lenni és nem folyamatosan érezni valakit maga mellett.
2014. szept. 29. 20:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Oszinten ez lenne az utolso megoldas amit valasztanek ezzel kapcsolatban :) azert koszonom
2014. szept. 29. 20:43
 5/9 A kérdező kommentje:
jogos:D de nem mondanam hogy ra vagyok akaszkodva:D
2014. szept. 29. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:

ez egy kicsit fura megközelítés lesz, de :D

--> van rendes internetkapcsolata? :D

mert ha pl $@rakodik neki a net, és te írsz neki, akkor ( mivel elég bugos a facebook, és ott írsz neki gondolom ) lehet, hogy nem kapja meg/nem jelzi ki neki, hogy írtál, illetve ilyesmik :D persze ez csak néha-néha lehet, ha sose válaszol akkor az is lehet, hogy annyian írnak neki, hogy a tiedet nem veszi észre, viszont ez meg hazugság mert érdekes akkor másét meg észreveszi.., na de ezek csak feltevések :D

tehát : 12 éve legjobbb barátnőd és ez a probléma csak most jelentkezett? érdekes, egy városban/faluban/tanyán/oduban/barrakban/táborban/koleszben/csövesszállón/dutyiban/egy szakaszban szolgáltok, vagy ő máshol lakik mint te? bárhogy is van, szerintem elég ha a hétvégéket töltöd vele, illetve hétvégére tervezel vele programot, ha ő is benne van és vissza ír :D

bár mondjuk nem értem , 12 év alatt ennek már rég ki kellett volna alakulnia :/

2014. szept. 30. 03:29
 7/9 anonim válasza:

szerintem ezt beszéld meg vele. kérdezz rá, hogy ugyanolyan fontos vagy-e te neki, mint ő neked :D

én a legjobb barátnőmmel (unokatesóm is egyben, tehát együtt nőttünk fel) szinte csak hétvégente tudok találkozni. vasárnap együtt megyünk vissza koliba, pénteken együtt jövünk vissza és ha nincs túl sok dolgunk találkozunk szombaton is :D persze telefonon és fb-n tartjuk a kapcsolatot hétközben is :D

a lényeg az, hogy ha egyikünk úgy érzi, hogy a másik elhanyagolja őt akkor egyből elmondjuk egymásnak és megoldjuk és utána minden megahiperszuperjó :D

2014. szept. 30. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Van köztetek amúgy távolság? Úgy értem, hogy azonos helyen laktok? És hány évesek vagytok?
2014. szept. 30. 14:19
 9/9 A kérdező kommentje:

Hat koszonom a valaszokat:Dd

13-14 evesek vagyunk es azonos helyen lakunk:)

2014. szept. 30. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!